En madglad, italiensk gangster fra New York deler ud af sin families julelivretter. Det er konceptet bag Tony’s Havnegade, som ligger for enden af Nyhavn. En af vores mindre restauranter, men med en uovertruffen stemning.

Skal det være charmerende, hyggeligt og med kant? Så er det Tony’s Havnegade, der skal huse og servere jeres julefrokost anno 2018. I restauranten hos vores italienske gangster er konceptet simpelt, smart og helt nede på jorden: I skal have det godt, og maden skal smage jer! Vi pynter op med sort/hvid-ternede gulve, Frank Sinatra i højtalerne og grønne Eames-stole og sikrer en kosmopolitsk og intim julestemning.

Men glem ej, at Tony er fra The Big Apple– he still knows how to party! Festen starter allerede i køkkenet, hvor han kombinerer italiensk hygge med pulserende storbystemning. Her tilberedes en burger à la ”Christmas style”: Lun briochebolle med rosmarin-confiteret and serveret med balsamicosyltet rødkål, saltet agurk, sennepsmayo og stegte kartofler samt en favorabel (og vegetarisk!) trøffelrisotto med sorte trøfler, stegte svampe, ristede hasselnødder, mascarpone og masser af parmesan. Til dessert kommer de amerikanske gangsterrødderne til udtryk i vores cremede chokoladekage serveret med hasselnødder og marshmallows.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

havnegade havnegade havnegade