Den kolde tid er i den grad ved at tage fat i byen. Det er koldt og blæsende, og de varme frakker, halstørklæderne, og de uldne sweatre er fundet frem igen. Men den kolde tid er også lig med jul og ikke mindst julehygge!

Og julehygge er lige præcis det, du kan finde på Brasserie Royal fra på mandag. Her byder vores ”pariserie” på Regnbuepladsen nemlig på vaskeægte juleknas med en smagfuld og varmende hjemmelavet gløgg, brændte mandler, småkager, varm kakao og ikke mindst de skønneste æbleskiver med alt det rigtige tilbehør fra klokken 14-17! Vi står klar foran restauranten med tæpper og tændte varmelamper, så du er sikker på at holde varmen, mens du nyder lækkerierne.

Vi starter på mandag den 26. november, og fortsætter hver mandag-lørdag til og med den 22. december, så der er masser af muligheder for at komme forbi Regnbuepladsen og hygge med os.

Så tag familien under armen, inviter kæresten med, eller tag en pause fra juleshoppingen og stik hovedet forbi Brasserie Royal, hvor I kan få varmen med smagfuld gløgg, sødt juleknas og skøn julehygge!

Og hvis I får lyst til at fortsætte aftenen på Regnbuepladsen, så kan du se julemenuen og bestille dit bord her!