Naturligvis kommer vores gæster på restauranterne, fordi de kan lide maden, vi laver, og den vin, vi serverer. Men det er også fordi, de er glade for stemningen og interiøret. Du kan skabe samme atmosfære og udtryk i dit eget hjem ved at købe designvarer der, hvor vi henter dem, nemlig hos Shop Dora, som er medlem af Madklubben-familien.

Dora er en interiør/designbutik, der ligger på hjørnet af Værnedamsvej og Tullinsgade, hvor du kan få nøje udvalgte design-klassikere fra bl.a. FLOS, Alessi, Artek, nyheder fra FRAMA, Hay og Established & Sons såvel som fede vintagefund. Konceptet er, at man kan finde både en værtindegave, gaven til sig selv eller – i vores tilfælde – fede designs til forretningen.

Hos Dora har de desuden forstand på indretning af både stue, badeværelse, køkken, entré og soveværelse, og så er de dygtige til lyssætning. Så hvis du har brug for en hjælpende hånd i din bolig, så kig forbi butikken eller besøg hjemmesiden www.shopdora.dk, hvor du kan læse om nyheder i butikken, handle online, følge med i Doras spændende inspirationsblog – og meget mere!