Der er noget i luften. For lige om lidt er det december, og dermed startskuddet på en måned fyldt med hygge, kærlighed og masser af skøn mad og drikke. Faktisk er det allerede lørdag, at julemåneden starter, og det bliver traditionen tro fejret på Frederiksberg med den hyggelige juletræstænding på Frederiksberg Rådhusplads.

Arrangementet slutter omkring 17.15, og vil du have mere julestemning – eller bare have varmen igen – så synes vi, du burde lægge vejen forbi Madklubben Frederiksberg, når træet er tændt. Få hundrede meter fra Frederiksberg Rådhusplads finder du nemlig vores smukke spisehus på Solbjerg Plads. Her kan du få varmen tilbage i kroppen med en skøn Irish coffee og en varm kakao med flødeskum til ungerne – eller dem, der bare foretrækker den.

Er du blevet sulten, så åbner køkkenet allerede kl. 17, og du kan gå på opdagelse i vores menukort, hvor du selv kan sammensætte tre retter fra kun 225 kr. Det kunne for eksempel være et slagterbræt med julede specialiteter, et andebryst med og en ris a la mande sundae med vaniljeis, kirsebærsovs, flødeskum og brændte mandler. Det var kun et julet eksempel, for der er noget for enhver på kortet på vores Frederiksberg-favorit. Du kan se hele menukortet lige her.

Så hvad enten du skal have varmen med lidt at drikke, eller er blevet sulten efter julehyggen, så er du mere end velkommen på Madklubben Frederiksberg.

Vi ses forhåbentlig lørdag!