Er du godt og grundigt mæt af december og de dertilhørende måltider? Så vil vi gerne have lov til at vifte venligt menukortet fra et par af vores restauranter, som har friske og gode sager i (kokke)ærmet.

Fjernøsten på Værnedamsvej

Vores asiatiske gastrobastard går under navnet Hanzò, og her er der plads til at stikke af i flere retninger. Januar-stien holder vi os dog til i denne historie, og det fører os fluks videre til en vores forret: En rispapirrulle med kimchee, avocado, basilikum og sesam.

Dernæst? En omgang frisk fisk med pak choy, sake/soya, syltet ananas, wakame, brunet smør og koriander. Alternativet kunne være vegetarretten med stegte grøntsager, sweet potato, grønkål, jordskokker, ingefær, hvidløg og thai basilikum.

Du finder Hanzò på Værnedamsvej nummer 14, og vi åbner dørene klokken 17.30. Du kan booke dit bord her.

En frokost i postnummer 2000

Er du sulten midt på dagen? Så står Madklubben Frederiksberg parat med frokost fra klokken 11.30 til 16.00. Vi har ni retter, fire side orders og tre desserter på kortet.

I den lette ende af skalaen finder du vores laksesalat af røget laks med sprøde salater, hindbærvinaigrette, figner og ristede valnødder. Skal det være vegetarisk, så sæt skeen i vores cremede jordskokke-suppe med marineret urtesalat samt syltede og sprøde jordskokker.

Madklubben Frederiksberg huserer på Solbjergvej 6 i den gamle stationsbygning, som vi har ombygget i en stil, der mest af alt minder om en klassiske herskabslejlighed. Book dit bord her.

Middag med semi-olympisk udsigt

Velkommen til Madklubben Østerbro, hvor vi sidder på 1. sal – over gaden og med fantastisk udsigt over stadion. Det er den korte historie om stedet, der faktisk blev opført for knapt 100 år siden.

Vi springer fluks til maden – tag et kig på vores forretter, hvor vi har den gode fisk i højsædet. Du kan lade dig friste af en bæredygtig, koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og en dressing af peberrodsfløde med lakserogn. Vi har også en asiatisk-inspireret grillet tun, som serveres med creme af modne avocadoer, salat på rød mizuna og shizokarse, ristet sesam og wasabi.

Hovedretten? Du kan gå helt vegetarisk med små glaserede rødbeder med ristet boghvede, rørt gedefriskost, sauce på brunet smør og rødbedejuice toppet med estragon. Er du mere til lyst kød? Så vil vi gerne anbefale vores danske kylling fra rotisserie, som serveres med syltede agurker og hjertesalat, parmesandressing og mormorskysovs på siden.

Madklubben Østerbro holder til i de smukke bygninger på Østerbrogade 79. Book dit bord her.

Et smut i Store Kongensgade

Madklubben Bistro-de-Luxe er dykket ned under havoverfladen og står klar med stegt torsk med muslingesauce, ristet kål og syltede løg. Er du til den vegetariske del, så vil vi gerne henlede opmærksomheden på en omgang grillet blomkål tilsat vinaigrette med røget olie og mandler, Vesterhavsost og persille.

Du kan booke et bord på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 her.

januar januar januar