Siden Steak Royal åbnede på Regnbuepladsen lige ved siden af Københavns Rådhus for snart et år siden, har restauranten været garant for elegant og ukompliceret madlavning. Inspirationskilderne til menuen er kommet fra ind- såvel som udland, og forårskortet anno 2017 understreger da også, at Steak Royals kokke er ligeså forelskede i København som i resten af den vide verden.

Udvalget af hovedretter med saftige bøffer og frisk fisk piller vi ikke det store ved, men til gengæld er der nye lækkerier at finde blandt forretterne og desserterne.

Glæd dig til en lun belgisk vaffel bagt med dild og toppet med stenbiderrogn, sprøde calamari med aïoli, cremet burrata-mozzarella med blodappelsin og korianderfrø, hummer ”Tiger Lee” inspireret af mesterkokken Daniel Letz’ legendariske opskrift fra sin tid på Kong Hans med brunet smør, soja, ingefær og forårsløg og ikke mindst ispindeklassikeren Københavnerstang genfortolket som en forførende isdessert med vanilje, ananas og hvid chokolade.

På Steak Royal sammensætter du selv din perfekte 3-retters middag fra kun 300 kr. Det er et fund til prisen, når man tager beliggenheden, indretningen og madens kvalitet i betragtning. Gå på opdagelse i hele det nye menukort her, og se de nye retter præsenteret i billeder herunder:

STENBIDERROGN med mandel-creme fraiche på en lun belgisk vaffel bagt med dild:Stenbiderrogn på Steak Royal

BURRATA: frisk mozzarella med korianderfrø, olivenolie og blodappelsin:
Burrata på Steak Royal

RÅSTEGT HUMMER “Tiger Lee” med brunet smør,  ingefær, soja og forårsløg: Hummer Tiger Lee på Steak Royal

RIB EYE ca. 350 g, fedtmarmoreret, kornfodret fra Uruguay med rødvinssauce: Rib Eye på Steak Royal

“KØBENHAVNERSTANG” med vaniljeis, ananas og hvid chokolade:Københavnerstang på Steak Royal