Bistro Royal ligger perfekt placeret lige på hjørnet af Kongens Nytorv. Her kan du både indtage din morgenmad, frokost og middag til priser, der ligger et godt stykke under det gængse niveau, i denne del af København. Udover vores mad, til overkommelige priser, så kan du naturligvis også holde væskebalancen ved lige hos os. Dette gælder både i forhold til kølige klassikere med procenter i, men også vores nye iste, samt en kold iskaffe.

Vores drinkskort byder på lidt af hvert, uanset hvilken lejlighed det er til. Så om du skal på date, til firmafrokost, eller give den hele armen, så er der noget for enhver smag. Prøv for eksempel en frisk Rhubarb Spritz med Lillet, bobler, rabarber, jordbær & mynte. Et ægte sommerhit! Eller hvad med en dejlig sommerdrink med hyldeblomst & Ginger beer?

Der er lidt af det hele og der er også drikkevarer uden alkohol. Her har vi 2 iste på menuen, som også indeholder dejlige sommerlige elementer, så som fersken & rabarber. Nu er det danske sommervejr også kommet tilbage, og så er det da helt oplagt at svinge forbi til lidt køligt?

Stay hydrated og Book dit bord lige her. Vi glæder os til at se dig på Bistro Royal!