Syv af landets sejeste kokke vender tilbage med deres krigserklæring mod kræften. Kokke Mod Cancer vol. 3 løber af stablen søndag den 23. oktober hos vores gode venner på Nimb Terrasse i Tivoli, og der er lagt i ovnen til en gastronomisk oplevelse af de helt store. Hos Madklubben er vi super stolte af, at vores køkkenchef og gastronomiske holdkaptajn fra Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade, Olli Simony (nr. 3 fra venstre), atter støtter op om det gode formål.

Olli og hans kokkevenner Nicolai Mentzler, Kasper T. Hasse, Peter Y. W. Jacobsen, Yves C. F. Le Lay, Jonas Christensen og Carsten D. Sand har tilsammen doneret over en kvart million kroner til Kræftens Bekæmpelse gennem to vellykkede og eftertragtede middage i henholdsvis 2015 på Restaurant Kanalen og i starten af 2016 på Falsled Kro.

Når Kokke Mod Cancer byder indenfor til tredje ombæring, står menuen blandt andet på kammusling med røget marv, blæksprutte med kaviar, gris med østers, peberglaseret krondyr og karamelliserede æbler. Al indtjening fra billetsalget går ubeskåret til kampen mod kræft, idet råvarerne sponsoreres af storsindede leverandører, ligesom alle de dygtige kokke lægger arbejdstid og hjerteblod i projektet kvit og frit.

Kuvertprisen til arrangementet den 23. oktober er 1.600 kr. og inkluderer en 7-retters menu, en tilhørende udsøgt vinmenu og adgang til Halloween i Tivoli. Der er rift om billetterne, så vi opfordrer alle interesserede sjæle til at skynde sig at sikre sig deres pladser om bordet ved at klikke lige her.

Læs mere om Kokke Mod Cancer her.