Nyder du smagsoplevelser fra det asiatiske køkken? Løber munden i vand, når du tænker på skønne specialbryg? Og drømmer du om at skåle med de kvinder, der bryder med forestillingen om, at øl er en mandeting? Så skal du være med, når Hanzō lægger hus til ”The Backroom Beer Feast” til dette års Copenhagen Cooking Food Festival.

Arrangementet er stablet på benene i selskab af Crafted By og De Ølglade Damers Klub, og hylder hele pakken ovenfor i ét intimt og selskabeligt event. Vi samler 25 glade gæster til et asiatisk 12-retters festmåltid i det ”hemmelige” baglokale på Hanzō. Til middagen vil brygmester Jon fra Crafted By præsentere de tre specialøl, der er brygget til Hanzō: ”Golden Lotus”, ”Spiced Gong” og ”5th Element”, og aftenens værter fra De Ølglade Damers Klub vil fortælle lidt om den geniale kombination, som asiatisk mad og øl udgør. Men inden alt dette løber af stablen, vil vi først og fremmest skåle hinanden velkommen med en unik Crafted By x De Ølglade Damers Klub øl-cocktail.

Arrangementet afholdes lørdag d. 1. september kl. 19.00 i Hanzōs lokaler på Værnedamsvej 14. Skal du være med? Så kan du købe billetter for den favorable pris á 395 kr. allerede nu – du skal blot klikke her. Prisen inkluderer 12 retters middag, en øl-cocktail og tre øl. Vi glæder os til at se dig!