Der er altid masser af grund til at besøge Madklubbens helt egen cocktailhule, Bar Next Door. Stedet, hvor høj kvalitet og gode priser går hånd i hånd – og så ligger den smukt på første parket ved søerne og lige ved Dronning Louises Bro.

Og onsdag d. 21. november er der ekstra god grund til at besøge vores stemningsfulde bar – der er nemlig en helt speciel pop-up bar, hvor velsmagende Jack Daniel’s og Jack Honey er i fokus. Der er gode cocktails og ægte Jack Daniel’s-nørderi på menuen, når vi i samarbejde med Jack Daniel’s byder på både lækre cocktails kreeret specielt til aftenen, og masser af whisky-viden.

Den dygtige bartender og whisky-connoiseur Johan Bergström hopper bag baren denne aften, og ud over at lange velsmagende cocktails over disken, er han også klar til at fortælle om de særlige flasker, og selvfølgelig svare på alle de whisky-spørgsmål, der presser sig på.

På aftenen vil Johan Bergström lave følgende frække cocktails, der både dækker de krydrede, de smagfulde og de friske til den skarpe pris på kun 75 kr!

Here Comes Honey BooBoo
Jack Honey, Lime, Vanilla syrup, Fresh Green Apple, Cinnamon

Morning Star
Jack Honey, Calvados, Sweet Vermouth, Angostura & Peychaud bitters, Lemon

Tiki Bee
Jack Honey, Overproof Rum, Chili syrup, Lime, Mint, Pink Grapefruit Soda

Ginger Bee
Jack Honey, Ginger Beer, Lime

Sugar, Spice & Everything Nice
Jack Honey, Salted Caramel syrup, Lemon & Lemon bitters

Det bliver en skøn aften i de gode cocktails og Jack Daniels’ navn!

Arrangementet finder sted onsdag d. 21. november fra kl. 20 på Bar Next Door, Sortedam Dossering 3, 2200 København N.

Og husk også, at Bar Next Door serverer skønne cocktails af høj kvalitet til fornuftige priser hver uge onsdag til lørdag – læs mere om menuen her!

bar next door   bar next door