Hanzō er noget for sig – og det er maden bestemt også. Vi oplever mange gæster som kommenterer på de lækre, friske og farverige serveringer, som de får hernede. Ikke for at være selvglade, men det forstår vi godt! Og hvis i har været et smut forbi til frokost eller aftensmad, så forstår i det måske også. Vi er i hvert fald rigtig glade for den varme modtagelse, som Hanzō har fået.

Hanzō har netop ændret lidt på kortet og tilføjet nogle nye, og mere sommerlige retter. Sommeren brager jo derudaf – så kokkene på Værnedamsvej, har fundet på nogle nye lækkerier til jer!

Ligesom på mange af vores andre restauranter, så kan man også her vælge 1, 2 eller 3 retter til en pris fra 125-225 kr. (vær opmærksom på tillæg på enkelte retter). Her finder du nye retter så som; lækre hot wings, med sur/sød, ananas & frisk mynte, eller hvad med omgang blæksprutter med ham, tomater & sprød lotusrod? Dette var blot nogle af de nye forretter, og lidt at starte aftenen på!

Til hovedretterne, har vi også tilføjet nye retter. Her kan du prøve en lækker og saftig fisk med pak choy, edemame, sake/rød miso & rogn. Derudover har vi også tilføjet en mør rib eye af kornfodret kvæg fra Uruguay med wasabi, kejserhatte og sød kartoffel. Vi bliver jo helt sultne!
Du kan se hele den nye menu lige her, samt tjekke galleriet ud herunder, for at se alle retterne.

Kommer i forbi? Nyd enten en frokost, eller aftensmad på Hanzō på Værnedamsvej. Book dit bord, til din næste madoplevelse, lige her.

Friske ruller – Røget laks, kimchi vinagrette og advokado

Tatar af oksemørbrad – Soya og yuzu, koriander mayo og nori tang

Blæksprutter – Yam, tomater og lotusrod

Hot wings – Sur/sød, ananas og frisk mynte

Brocoli & blomkål – Østersauce, ingefær, hvidløg og thai basilikum

Edamame – med yam ristet ris og lime 

Kål salat – med daikon, gulerødder vendt med mynte og ingefær 

Stegt fisk og pak choy – Edemame, Sake/rød miso og rogn

Ramen -Braiseret svinenakke, enoki, rødløg og koriander (fås også som vegetarisk)

Rib eye – af kornfodret kvæg fra Uruguay med wasabi, kejserhatte og sød kartoffel