Du kender måske grundkonceptet fra teenageårerne på dit lokale pizzaria: Pizzasandwichen. En relativt simpelt opfindelse, hvor det cirkelrunde, italienske fladbrød komplet med fyld foldes over på midten, proppes med salat og dressing og langes over disken – nu i håndholdt format.

Hos Madklubbens støvelandsspecialist, Gran Torino ved søerne på Nørrebro, løfter vi pizzasandwichen til nye højder og kalder den ved sit traditionelle navn: Mezzaluna. Det smukke, italienske ord betyder direkte oversat ”halvmåne”, og det er lige præcis det, slutresultatet ligner: En sprød og varm halvmåne fyldt med kvalitetsingredienser, der kan få enhver foodie til at udbryde et spontant ”Mamma mia!”

Læs også: Frokostsæsonen er startet på Gran Torino

På Gran Torino er der nemlig ikke blot tale om en almindelig pizza, der foldes som en klapsammenmad. Nej, her bager vi først en pizzabund helt “naturale”, som efterfølgende fyldes med herlige sager som bøffelmozzarella, syltede artiskokker, mascarpone, bresaola eller trøffelpesto.

Faktisk har vi hele 5 forskellige slags Mezzaluna at vælge imellem, når Gran Torino holder frokoståbent på fredage, lørdage og søndage. Der er varianter både til de habile kødspisere og til dem, der hellere vil have godt med grønt i maven. Tjek den lille video af tilblivelsesprocessen af herunder, og tjek hele udvalget fra frokostkortet ud her.

Fik vi nævnt, at prisen kun er 75 kroner?