Bistro Royal byder både på morgenmad, frokost og aftensmad. Vi har faktisk det vi kalder et Frokost & All Day Morgenmad’s spisekort. Du kan altså stadig snooze den lidt her i sommerperioden, og stadig nyde en sen morgenmad, eller en frokost midt i byen. Det lyder da perfekt, gør det ikke?

Vores menu byder på lidt af det hele. Hvis du kommer forbi til sen morgenmad, kan vi blandt andet anbefale vores morgenmadstallerken. Her byder vi på 2 spejlæg, sprød bacon, ristede krydderpølser, yoghurt med hyldeblomstsirup, friske bær og granola serveres med rugbrød, smør og friskpresset juice – Til en lille pris af 150kr. Eller hvad med en klassisk Croque Royal? Der er lidt af det hele og vi er sikker på, at du finder noget du kan lide! 

Hvis du er i frokosthumør, har vi også masser af lækkerier på kortet. Kunne vi friske med en sprød fiskefilet med salat, dild, grov remoulade og rugbrød? Eller hvad med en lækker avocadosalat med cashewnødder, rejechips, forårsløg og sesam/ingefær-vinaigrette? Dertil kan du også tilvælge lækre sides så som, onion rings, pommes frites med trøffel, og meget mere!

Hvis du er til de mere klassiske retter fra Bistro Royal, så kan vi selvfølgelig også diske op med det. Prøv en lækker biksemad med nye kartofler, stegt oksemørbrad, bløde løg, ristede løg, syltede rødløg, spejlæg og béarnaise. Eller måske skulle det være en steak tartare, lavet på friskhakket okseinderlår, rørt med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon hertil persillemayo og sprøde, gyldne pommes frites. Mulighederne er mange, og du kan se hele menukortet lige her. 

Blev du sultet? Book et bord til en lækker frokost lige her. Vi ses på Kongens Nytorv!