Madklubbens elegante Frederiksberg-restaurant i den gamle togstation på Solbjerg Plads disker op med velsmag i lange baner, når årets sidste aften skal fejres. I den smukke spisesal kan I læne jer helt tilbage og nyde en 4-retters menu komplet med dertilhørende snacks, mineralvand, kaffe og te. Med højt til loftet, rene linjer og jeres fantastiske selskab glæder vi os til at byde jer inden for til en raffineret nytårsmiddag, hvor vi ikke sparer på noget!

4 retter kan ikke gøre det, hvorfor vi først serverer jer et udvalg af delikate snacks, der kan lægge en god bund for en udsøgt middag! Lad os tage jer med på en rejse gennem vores delikate hummerbisque, rørte tatar med trøffelmayo og helstegte danske oksecuvette med behørig garniture, før I slutter af med vores farligt gode Gateau Marcel-chokoladekage til dessert.

Tag del i nytårsfestlighederne for den skarpe pris á 700 kr. ved at klikke her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 300 kr lige her! På hjemmesiden finder I også praktisk info samt luksuriøse tilkøbsmuligheder som vores skræddersyede vinmenu samt hummerhale til din bisque.

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

frederiksberg frederiksberg frederiksberg