Vi er stadig helt utroligt glade for den skønne opstart, vi har haft med Madklubben Aarhus her i smilets by. Bogen bugner med gæster, og det er bestemt ikke noget, som vi klager over! Nej, derimod er vi faktisk så glade for jeres selskab, at vi nu har besluttet at åbne op hver mandag, så vi kan nyde jeres dejlige besøg en ekstra dag i ugen.

Tiltaget træder i kraft allerede fra på mandag d. 20. august, hvor vi for første gang nogensinde vil servere mandagsmiddag på Madklubben Aarhus. Og dét skal da fejres, skal det ikke? Fordi en mandag behøver nemlig slet ikke være så mandagsagtig, som mange gør den til! Nej. I anledningen af vores nye tiltag, synes vi, at det må være på sin plads at tilbyde dig og dit selskab et glas bobler hver på vores regning, hvis I kigger forbi til en middag nu på mandag.

Har indlægget her resulteret i en omgående træng til lidt mandagsfornøjelser at se frem til? Så kan du booke et bord ved at klikke her, og allerede nu lade dig friste af vores sommermenu, som du finder lige her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Madklubben Aarhus – nu også om mandagen!

mandagen mandagen mandagen