Hos Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade serverer vi danske og europæiske klassikere med et moderne twist. Oplev den hyggelige julestemning i de smukke lokaler i hjertet af København.

På Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi jer ikke blot vores fortolkning af julehøjtidens traditionelle gastronomi. – I kælderen på Store Kongensgade gør vi nemlig meget ud af, at det ikke skal være kedeligt, hvorfor vi elsker at lege med udtryk og indretning i restauranten. Blandt vores væld af lunefulde lanterner, moderne Constanza-lamper, julerøde klinker samt både runde og firkantede borde har vi sneget julestemningen ind, og vi glæder os til at byde jer velkommen!

Legen fortsætter ud i køkkenet, hvor vi eksperimenterer med et frisk pust af de traditionelle juleretter. Prøv vores take på andelever-terrine med kvædekompot og ristet brioche, rib eye steak med syltede løg, karamelliseret jordskokpuré og sauce med persilleolie samt krydderkage med iscreme og svesker i armagnac. Alle hovedretter assisteres af knuste kartofler med kapers og smør, for ej at glemme vores hvidkålssalat med tranebær og sennepsvinaigrette.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.