De fleste af Madklubbens restauranter har skiftet menu i takt med årstidernes skiften, og nu er der udskiftninger hos endnu en. Vores skønne Frederiksberg-favorit har givet kortet en overhaling, og både frokost og aftenmenu har fået flere smagfulde tilføjelser.

Hvad med en opgraderet biksemad? Eller et skønt julebræt med slagterspecialiteter med smag af jul? Eller er du mere til vores klassiske chevre chaud? Og, nå ja, så er du jo den syndige Steak’n’Bearnaise burger!

Aftenmenuen hos Madklubben Frederiksberg byder på forretter som et slagterbræt, tatar og rasende god røget laks. Hovedretterne tæller den møreste oksecuvette, en cremet, vegetarisk hvedekernerisotto, et rosastegt andebryst og meget, meget mere.

Desserterne er også blevet tilpasset, så vores version af klassikeren ris a la mande er på kortet – dog som en syndig Sundae!

Lyst til Frederiksbergsk kærlighed? Så tjek hele menuen og book bord her.


JULEBRÆT MED GRILLET SURDEJSBRØD Anderilette, serrano, oliven, Havgus-ost, ribs & grov sennepsmayo


CHÈVRE CHAUD (V) Gratineret gedeost med salater, hindbærvinaigrette, figner & ristede valnødder


TATAR Rørt tatar af okseinderlår med trøffelmayo, solbær, sprødt brød & Vesterhavsost


BIKSEMAD Stegte kartofler, oksecuvette, bløde løg, rødbeder, spejlæg & béarnaise


STEAK’N’BEARNAISE Mørt og saftigt oksekød i samspil med hjemmerørt bearnaisemayo, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater i en blød brioche bolle


CREMET HVEDEKERNERISOTTO (V) Stegte kejserhatte, bøgehatte og champignon, mascarpone, parmesan og karse


RIS Á LA MANDE SUNDAE Vaniljeis, kirsebærsovs, flødeskum & brændte mandler