Madklubben Frederiksberg byder på alt fra morgenmad til frokost og aftensmad. Vi vil gerne sætte ekstra fokus på morgenmaden idag, så hvis du stadig har sommerferie, eller ekstra tid om morgenen, så har vi et godt bud til hvor du kan spise.

På Madklubben Frederiksberg har vi pladser ude på Solbjerg plads, med Frb. Centeret i baggrunden. Her kan du nyde et måltid hele året rundt, og vi sætter især pris på vores udendørspladser, i denne skønne sommer. Her finder du både pladser i solen, og i skyggen, og selvfølgelig også inde i vores smukke lokaler med højt til loftet.

Menuen byder på lidt af hvert, når du kommer et smut forbi til morgenmad. Vi har faktisk en “All Day Menu”, hvor du kan nyde en morgenmad, eller frokost, helt indtil kl 16. Så hvis du snoozer den lidt om morgenen, så er der stadig morgenmad, når du kommer forbi. Her kan du nyde alt fra økologisk skyr, til blødkogte æg og smashed avokado.
Eller hvad med en af vores nyeste retter? Her har vi blandt andet tilføjet en “Vaffel med skinke”, spejlæg på toppen, comté-ost og grøn salat på siden – til en lille pris af 100kr. Derudover kan du også prøve klassikeren “Croque Monsieur/madame”, med fransk landskinke, dijonsennep, bechamelsauce og grøn salat. 

Der er lidt af det hele, og vi er sikker på, at du finder noget du kan lide. Du kan se hele menuen lige her. Vi glæder os til at se dig.