Madklubben Frederiksberg har vi, som på de andre restauranter, også skiftet menu. Kortet byder på flere sommerlige retter, med fokus på danske råvarer og med smage der sparker r**.
Vi har naturligvis ikke skiftet hele kortet ud. Der er kommet nogle nye retter, nogle er blevet justeret med sommerelementer, og mange af klassikerne er stadig at finde.

Men hvad er der så at vælge imellem? Jo nu skal I høre. Til forret har blandt andet tilføjet en “Kølig tomatsuppe” med mozzarella, syltede kartofler og cherrytomater – en perfekt forret, til denne varme! Derudover er der også kommet nye hovedretter & desserter. Prøv for eksempel en “Kylling Danoise”, eller hvad med en klassisk smørstegt rødspætte, med nye danske kartofler & smørsovs?
Sidst men ikke mindst kan i runde aftenen af med lidt sødt & friskt. Prøv vores “Sundae” med smagen af rød grød, med fløde. Eller hvad med vores “Ice Cream Sandwich”, med vaniljeis og cookieDet er da lige så tænderne løber i vand!

Vi ses på Frederiksberg, hvor vi både har pladser indenfor, i skyggen, og i solen.

Se alle de nye sommerretter herunder, og book bord til din næste middag lige her.

KØLIG TOMATSUPPE – Mozzarella, syltede karotter og cherrytomater

OKSETATAR – Havesyre, franske kartofler og cornichoner

KYLLING DANOISE – Confiteret kyllingeoverlår med rabarberkompot, agurkesalat og hønsesky & kartofler

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE – Nye danske kartofler og smørsovs med kapers og dild

SUNDAE – Jordbæris, friske jordbær, rødgrød og brændt hvid chokolade

ICE CREAM SANDWICH – Med vaniljeis og cookies

HINDBÆR – Med crème anglaise og marengs