Sommer i Aarhus bliver da lige lidt bedre af, at vi kan se frem til Food Festival i starten af september måned. Vi melder allerede udsolgt til vores del af Den Ultimative Aarhusmiddag, men hvis du fortsat skulle være i Madklubben-humør, behøver du ikke at miss out! I anledningen af madfestivallen har vi nemlig også sammensat en bred og fristende frokostmenu, som vi glæder os til at servere dig fra vores hyggelige madbod på festivalpladsen.

Vi kan stensikkert stille din sult, uanset om den rækker til en mindre snack, et gennemført frokost-”feast” eller hvis dessertmaven rumler efter noget sødt. På menuen præsenterer vi nemlig en Madklubben-favorit: Steak’n’Bearnaise Burger – mørt og saftigt oksekød i samspil med hjemmerørt bearnaise, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater pakket ind i en blød brioche bolle. Til burgeren kan du nyde sprøde trøffelpopcorn kendt fra både Roskilde Festival og Folkemødet, men de knasende snacks kan også fås på egen hånd for en flad 20’er. Er du til andre, lettere serveringer, kan du bl.a. sætte tænderne i en asiatisk-inspireret salat, italiensk foccacia-brød med hjemmerørt hvidløgsmascarpone og til den søde tand serverer vi en vaskeægte ”ævlekage”. Dessertvinderen behøver næsten ikke yderligere introduktion, da den er serveres præcis, som du kender (og elsker!) den: Frisk æblekompot, luftig vaniljecreme og havreknas!

Du kan tage et nærmere kig på resten af menuen nedenfor i indlægget her, samt du kan læse mere om festivallen, vores bod og tankerne bag hele molevitten lige her. Billetsalget til festivalen finder du via www.foodfestival.dk.

Vi glæder os til skønt selskab og til at stille din sult til dette års Food Festival i Aarhus!

 

FROKOSTMENU

Frokostbearnaise – 85 kr.
Madklubbens Steak’n’Bearnaise Burger med trøffelpopcorn på siden. Glæd dig til mørt og saftigt oksekød i samspil med hjemmerørt bearnaise, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater pakket ind i en blød brioche bolle. Som tilbehør har vi poppet vores legendariske trøffelpopcorn kendt fra bl.a. Roskilde Festival og Folkemødet.

Cremet perlebygotto – 65 kr.
Parmesan, spinat, friske ærter, gulerødder, grillede majs, persilleolie og krydderurter

Kan jeg få lidt mere grønt? – 45 kr.
Sprøde salater med edamamebønner, sesam og cashewnødder vendt i en spicy, asiatisk vinaigrette lavet på soja, ingefær, lime og chili.

Focaccia-brød med hvidløgsmascarpone- 20 kr.
Lækkert italiensk madbrød bagt på Manitoba hvedemel og kernemælk med rosmarin og havsalt + ethvert brøds soulmate: Hjemmerørt hvidløgsmascarpone

Grisebolcher – 10 kr.
Sprøde flæskesvær med røget paprika

Saltede trøffelpopcorn – 20 kr.
Lune, friskpoppede korn med trøffelolie og salt

Ævlekage – 35 kr.
Frisk æblekompot, luftig vaniljecreme og havreknas: Bedre kendt som ”ævlekage”.