I dag er en helt speciel dag, som vi har glædet os utrolig meget til. Og der er jo sjovt nok en grund til. For i dag slår vi nemlig officielt dørene op til Madklubben Grill! Restauranten er vores anden i Aarhus, og vi ser virkelig frem til at vise jer, hvad vi har gået og arbejdet på i de flotte lokaler ved Åen.

Efter en forrygende snigpremiere med en række testmiddage i godt selskab, hvor vi fik rettet de sidste ting til, er vi nu helt på plads og 100 procent køreklar. Køkkenet har tændt op i grillen, og er parate til at anrette klassikere og skønne serveringer med inspiration fra både Danmark og den store verden. Du kan se hele menuen ved at klikke lige her.

Selve restauranten er også blevet gennemrenoveret og tilpasset lige præcis, som den skal være. Her er både råt og moderne, og med det helt rigtige mix af storby-vibes blandet med godt dansk design.

Er du også ivrig efter at få syn for sagen, så kan du booke bord til din første spiseoplevelse på Madklubben Grill lige her. Vi åbner klokken 17, og du finder os på Åboulevarden 32 – på solsiden af Åen i det centrale Aarhus. Vi håber, I tager godt imod os – vi glæder os i hvert fald til at tage imod jer!

Pssst! Vores første restaurant i Aarhus er nomineret til Byens Bedste nye spisested. Læs her, hvordan du kan hjælpe os med at vinde titlen!