På Madklubben Østerbro har vi netop fået en ny og fantastisk efterårsmenu. Menuen er præget af sæsonen og du kan se alle retterne lige her nedenfor, hvor vi har samlet et lille galleri til jer.

Madklubben Østerbro ligger, som mange af jer nok ved, placeret på Østerbrogade 79. Her har vi både udeservering og flere store spisesale. Der er stadig nogle af vores gæster som nyder lidt efterårs-sol ude på terrassen, men sæsonen er nok ved at være slut desværre! Men uanset om du sidder inde eller ude, er maden jo det samme, og vi skal nok tage os godt af jer!

Menuen byder på en masse nye tiltag med smagen af efterår. Her byder vi både på asiatisk krabbe, hummus & falafel og en hot dog toppet med peberrodsketchup, Karl Johan-sennep, syltede løg og karse. Dette var blot nogle af retterne, som du kan nyde til forret. Derefter tager vi dig videre til hovedretten som også indeholder nye retter. Her kan du blandt andet nyde en fransk fritgående kylling stegt i rôtisserie, serveret med ingefærsyltede agurker, coleslaw og mormorskysovs. Derudover har vi også en pandestegt torsk serveret med spidskål, citrontimian, palmekål, syltede gulerødder og sauce nâge. Det er da lige så tænderne løber i vand!

Til at slutte middagen af med, tænker vi at det er oplagt med en lille dessert! Prøv vores luftige citronmousse med lakrids, citronverbena og citrus marengs. Eller hvad med en cremet panna cotta med hvid chokolade, passionsfrugt og krystalliseret hvid chokolade? Og så til den sidste dessert. En chokolade bailey’s sundae med karamel-iscreme, pecannødder, Bailey’s-saltkaramel og chokoladesovs. MUMS!

Fik du også lyst til at besøge Madklubben Østerbro? Du kan se hele vores menu lige her, samt booke et bord til at lækker middagsoplevelse. Ses vi?

RØRT OKSETATAR – Grovhakket okse rørt med friske krydderurter, solbær, syltede bøgehatte og estragonmayo

ASIATISK KRABBE – Taskekrabbe rørt med japansk mayo med sprød kinaradise, avocado , soya, ingefær, lime, sesam og koriander

MEXICANSK CEVICHE TACO – Citrusmarineret torsk i blød taco med avocado, rødløg, koriander og tomatsalsa

HUMMUS & FALAFEL – Hummus serveret med sumac, confiteret citron og falafel

HOT DOG – Stegt Nürenberg-pølse i lun brioche toppet med peberrodsketchup, Karl Johan-sennep, syltede løg og karse

LABEL ROUGE KYLLING FRA RÔTISSERIE – Fransk fritgående kylling fra Pyrenæerne stegt i rôtisserie. Serveret med ingefærsyltede agurker, coleslaw og mormorskysovs

KARTOFLER & MORKLER – Luftig kartoffel med morkler, stegte efterårssvampe, violet kartoffel og karse

OKSECUVETTE – Rosastegt oksecuvette med kejserhatte, knust kartoffel, tyttebær, rødvinssauce og citrontimian olie

STEGT TORSK – Pandestegt vintertorsk serveret med spidskål, citrontimian, palmekål, syltede gulerødder og sauce nâge

CITRONMOUSSE – Luftig citron med lakrids, citronverbena og citrus marengs

PANNA COTTA – Cremet panna cotta med hvid chokolade, passionsfrugt og krystalliseret hvid chokolade

CHOCOLATE BAILEY’S SUNDAE – Karamel-iscreme, pecannødder, Bailey’s-saltkaramel og chokoladesovs