Sommeren er over os, og det betyder at Madklubben Østerbro har skiftet menukort. Vi har selvfølgelig ikke skiftet alle vores retter ud, men blot opgraderet med sommerlige elementer, og med få udskiftninger. Vi har alt fra børnemenu, til dagens ret, samt 1-3 retters. Der er rigeligt at vælge imellem, og noget for en hver smag! Se hele vores menu lige her.

Hos Madklubben Østerbro skal du ind fra Østerbrogade, og op ad den store trappe til førstesalen i vores smukke bygning fra 1926, som omkranser Østerbro Stadion. Heroppe kan du både sidde inde, eller ude på vores populære tagterrasse, med udsigt over Stadion, som er vel besøgt!

De nye retter er simple, lækre og fyldt med velsmag! Start for eksempel ud med vores populære “Hotdog“, toppet med peberrodsketchup, agurkerelish, bløde løg, ristede løg og karse. Eller hvad med at starte med en “Cremet burrata” med honning, olivenolie, grape og korianderfrø? Derefter kan du springe videre til hovedretterne, som har alt til vegetaren & kødelskeren. Her kan du nyde vores “Stegte torsk” med nye ærter, cremet sauce, ærtepuré, grillet hjertesalat, mynte og sprød bacon. MUMS! Derefter skal aftenen selvfølgelig rundes af med en lækker sommerdessert, og her kan vi blandt andet nævne vores klassiske koldskål, med kammerjunkere, citronsorbet, jordbær og citronverbena? Så bliver aftenen næsten ikke bedre var?

Blev du fristet af vores nye menu? Book bord til din næste sommermiddag på Østerbro lige her. 
En lille note til tagterrassen: Du kan ikke bestille bord, til at sidde ude. Bestil derfor bord til at sidde indenfor, og så er det efter først-til-mølle-princippet derefter. På forhånd tak. 

Se alle vores nye retter nedenfor:

VORES HOT DOG – Stegt Nürenberg-pølse i lun brioche toppet med peberrodsketchup, agurkerelish, bløde løg, ristede løg og karse

IBERICO SPARERIBS – BBQ-stegte spareribs fra Iberico-gris med Østerbros coleslaw og BBQ-ketchup

BURRATA & GRAPE – med honning, olivenolie, grape og korianderfrø

TATAR & STENBIDERROGN – Hakket okseinderlår med rygeost, radise, stenbiderrogn, syltet citron og piment d’Espelette

STEGT TORSK & NYE ÆRTER- med ærtepuré, grillet hjertesalat, mynte og sprød bacon

KOLDSKÅL & JORDBÆR – serveret med kammerjunkere, citronsorbet, jordbær og citronverbena