13.-16. juni 2018

Book et bord knap

Slægtsgaarden bliver det naturlige samlingspunkt på Folkemødet i 2018:

For Rud Pedersen rimer Folkemødet på faglighed, dialog og demokrati. Med Madklubben
som årets spisepartner, vil Folkemødet også rime på
frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Rud Pedersen såvel som Madklubben arbejder med at facilitere møder mellem mennesker,
og Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.

Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Slægtsgårdens udendørs debattelt, hvor vi om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad. Også hotellets hyggelige baggård og mange små stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

+

Frokost: 200 kr. pr. person
Kl. 11:30 – 14:00

– Friskbagt brød med smør –

– Grillet kyllingeoverlår med crudité af sommergrønt –
med sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette
og sauce på æblemost og citrontimian –

– Chokoladetrøffel og kaffe –

Vegetarisk alternativ til hovedretten:
Grillede courgetter, sorte linser, friskost, gule beder og pink grapefrugtvinaigrette

+

Aftensmad: 395 kr. pr. person
Kl. 18:00 – 21:30

– Friskbagt brød med smør –

– Saltet Østersø-rødspætte –
med crudité af sommergrønt, brunet smør, syltede skalotteløg og dildolie

– Gris fra grill med sauce på æblemost og citrontimian –
med sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og  nye kartofler med kryddersmør 

– Danske jordbær –
med vaniljeis og hybenrosemarengs

Vegetarisk alternativ til hovedretten:
Grillede courgetter, sorte linser, friskost, gule beder og pink grapefrugtvinaigrette