Efter et 2016, som kun bød på et enkelt nyt medlem af Madklubben-familien i form af populære Steak Royal ved Rådhuspladsen, sparker vi døren til 2017 ind med et brag. I 2017 åbner vi både Madklubben Frederiksberg, Madklubben Østerbro, Tony’s Østerbro, selskabslokaler, Hanzō 2.0 og en lille gourmetrestaurant i Ny Adelgade.

Besøg også boblende Bazaar:

Det stopper dog ikke her: I efteråret 2017 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus på Dronningens Tværgade. Det bliver en hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika.

”Det er et køkken, jeg har elsket i årevis. Det er fyldt med smag, energi, livsglæde og samvær omkring maden. Men altså, vi går jo ikke og bilder os selv ind, at vi skal lave det 100% autentisk. Det bliver vores egen fortolkning af et verdenskøkken, ligesom når vi åbner en asiatisk, amerikansk eller italiensk restaurant,” fortæller Anders Aagard og fortsætter med et grin:

”Jeg havde sjovt nok ikke en bedstemor der lavede baba ganoush og tabouleh til søndagsmiddagen i Sønderjylland, og jeg har ikke fået grillet lam over bål til familiefester i Marrakech. Men det afholder mig ikke fra at lave helhjertede kærlighedserklæringer til de køkkener, jeg holder af.”

150 pladser og et væld af småretter:

Bazaar får plads til 150 spisende gæster omkring et åbent køkken og en cocktailbar. Det bliver et sted, der indbyder til en lækker middag inden byturen, ligesom der skal være plads til tosomhed, familiestunder og forretningsspisninger. Menukortet opbygges på en lidt anderledes måde, end man måske er vant til på vores restauranter, fortæller Anders Aagaard:

”Madklubben er blevet kendt for at servere 3 retter til en fast pris. Men nogle gange har vi også lyst til at lege og sprænge rammerne lidt. Filosofien bag Bazaar er ”less is more” med et twist: Når portionerne er ”less” kan du nemlig bestille ”more”. Masser af farverige, grillede, krydrede og uimodståelige småretter til deling med dem, du kan lide.”

Vi glæder os til at præsentere dig for Bazaars menu med flammekysset kød, skønne grøntsager, varme krydderier som muskat, stjerneanis, spidskommen, chili og korianderfrø, farvestrålende salater med blodrøde granatæblekerner, frisk mynte og persille, samt grillet brød i selskab med alverdens dyppelser og chutneys. Priserne vil – naturligvis – komme til at ligge i Madklubbens sympatiske leje.

Bazaar åbner efter planen i efteråret 2017.