Skal forretningsdetaljerne diskuteres over spændende anretninger? Skal netværksforbindelserne nydes i en tilbagelænet atmosfære? Skal kollegaerne samles til en getaway fra kontorets trivielle kantine? Eller skal livsnydermentaliteten plejes med lidt ekstravagance i middagstimerne?

Nu introducerer vi et nyt frokost-koncept på hjørnet af det centrale Kongens Nytorv og den travle Gothersgade: Business lunch à la Bistro Royal. Nyd en uspecificeret 2-retters menu sammensat efter køkkenchefens humør og impulser. Menuen skifter på daglig basis, hvorfor du kan opleve kombinationen af en forret og en hovedret såvel som en hovedret og en dessert – altid med inspiration hentet fra både vores aktuelle frokost- og aftenmenu. Hør din tjener ved ankomst, hvad dagens Business Lunch-menu byder på.

Vores Business Lunch er inkluderet et glas vin, en øl eller en sodavand til den samlede pris à 250 kr., og menuen er aktuel på travle hverdage såvel som i velfortjente weekender. Kig forbi Bistro Royal, eller book bord til din næste frokostforkælelse lige her.