Uge 42 er lige om hjørnet, og det betyder Dining Week! I år har Dining Week sat ”Sharing” i fokus, hvor det handler om at skabe uformelle rammer og lade nærværet træde frem. For hvad er bedre end lækker delemad og fornemmelsen af fællesskab? Derudover er uge 42 også efterårsferie for rigtig mange af jer, så det giver da endnu mere mening, med lidt ekstra efterårshygge med delemad og gode venner. Uanset om du har ferie eller ej, så skal du selvfølgelig være velkommen!

Madklubben Steak deltager også i herlighederne, og her kan du få fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Madklubben Steak er for dig, der er vild med sprøde fritter og onion rings, saftige bøffer med kokkens bearnaise, stegt fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt. Og selvfølgelig skønne desserter!
Men hvad kan du så spise under Dining Week? Lad os se nærmere på menuen: 

DINING WEEK SHARING 2018 MENU

Sprød torsk
Indbagt i sprød orlydej, karl johan mayonnaise,
grillet porre & lime

***

Oksecuvette (du skærer selv)
400g Uruguay, kornfodret – serveres med
sprøde fritter med urtesalt, grøn salat med sennepsvinaigrette
& sauce bearnaise

***

Æble trifli
Med kompot af danske æbler, makroner & hvid chokolade skum

Praktisk: Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet til 225,00 kr. +billetgebyr 26 kr. Du kan finde Madklubben Steak i Pilestræde 23 i Indre By. 

Skal du med? Find dine billetter lige her – vi glæder os til at se dig i uge 42.