Så blev det også tid til at vise hvilke nye retter, som Madklubben Steak har fået på kortet! Glæd jer til de nye tiltag, som både indeholder klassikere, gensyn med gamle kendinger og helt nye retter!

Vi har skiftet lidt ud i kortet, og arbejder som altid efter sæson. Glæd jeg til en ny menu med smagen af efterår!
Start ud med en af vores nye forretter, så som rørt kalvetatar med syltede bøgehatte, kantarell mayonnaise & estragonchips. Lyder det ikke lækkert?
Derefter går du videre til hovedretten, som blandt andet byder på en gammel kending. Efter et par år, er den igen tilbage på kortet.: Vores skær-selv oksecuvette! Ja du hørte rigtigt! Den I har spurgt indtil så mange gange er tilbage på kortet! Udover vores oksecuvette har vi både søtunge, bøffer, unghanebryst og helleflynder på kortet. Så selvom du ikke er til store bøffer, så er der noget for enhver smag.

Til at runde aftenen af med, har vi også tilføjet to nye desserter. Her kan du nyde en sand efterårs-klassiker, nemlig en æble trifili med æblekompot, makroner & hvid chokolade. Eller hvad med vores lækre dessert med braiseret ananas, vaniljeis og passionstærte?

Løber tænderne i vand? Se den fulde menu, samt book dit bord lige her!

1/2 STEGT HUMMER – Grillet citron, dildmayonnaise & brøndkarse

TUN TATAR – Avocado, soya vinaigrette, daikonsalat & koriander

SPRØD TORSK – Indbagt i sprød orlydej, karl johan mayo, lime & grillet porre

RØRT KALVETATAR – Syltede bøgehatte, kantarell mayonnaise & estragonchips

BLOMKÅLS SUPPE – Grillet blomkål, trøffelolie & mandler

HELSTEGT SØTUNGE – 300g menuiere stegt & dildsalat

OKSECUVETTE ( skær selv) – 350g Uruguay, kornfodret,

BRAISERET ANANAS – Ananas, vaniljeis & passionstærte

ÆBLE TRIFILI – æblekompot, makroner, hvid chokolade