Vi er på en lille rundtur i de forskellige restauranters nye menukort, og denne gang har vi stillet skarpt på vores forrygende steakhouse Madklubben Steak.

Som altid er kortet præget af sæsonens smage, og det betyder naturligvis, at menuen har retter med en fornemmelse af jul – og så selvfølgelig de smagfulde og møre bøffer, Madklubben Steak er kendt for!

Forretterne har fået en overhaling, og nu kan du se frem til en ny variant af den rørte kalvetatar, der nu er med sprød jordskok, trøffelmayo og syltede løg. Der er også en skøn hummerbisque med en krabbekrebinet, og i den grønne afdeling finder du vegetarisk lækkerbisken i form af grillet vinterkål med blomkålscreme, mandler og dildolie.

Hovedretterne er stadig præget af saftige og møre bøffer, men både torsk og helleflynder er svømmet ind på kortet, mens julen sætter sit præg med confiterede andelår, der er stegt med timian, samt en braiseret gris. Her snakker vi et gennemført smagfuldt svinebryst med sprød svær!

Til dessert er der også nyheder som Ris a la mande a la Steak og en tarte tartin.

Løber tænderne i vand nu? Så stik ind og se hele menuen og book et bord her!


RØRT KALVETATAR Sprød jordskok, trøffelmayonnaise & syltede løg


RIMMET LAKS Estragonemulision, saltet agurk & brøndkarse


GRILLET VINTERKÅL ( V ) Blomkålscreme, mandler & dildolie


HUMMER BISQUE Krabbekrebinet, glaseret porre & saltbagt selleri


TORSK bagt med smør & dild


HELLEFLYNDER indbagt i beignet & estragonstøv


ANDELÅR Confiteret & stegt med timian


BRAISERET GRIS bryst af gris & sprøde svær


ÆBLE TARTE TATIN Vaniljeis, brændt chokolade & æblechips


RIS A LA MANDE A LA STEAK Vanilje fromage, kirsebærsauce & mandeltuille