Foto: Neel Munthe-Brun/Fredericia Furniture

Går du rundt og trænger til en ordentlig bøf? Så har Berlingskes københavnerguide, AOK.dk, netop udgivet en liste over hovedstadens ti bedste steakhouses. Vi er helt igennem stolte af, at Madklubben Steak er med på den fornemme liste.

I guiden har AOK sammenlignet priserne på en saftig rib eye, og her bemærkes det også, at man altid får en forret og dessert oven i hatten, når man skal spise bøf hos Madklubben Steak i Pilestræde. Priserne starter på 300 kr. for en 3-retters menu, og skal du have rib eye til hovedret, koster det 75 kr. ekstra.

Netop muligheden for at købe til og skræddersy sin egen menu efter humør, appetit og pengepung er i fokus hos AOK. Hvis du ikke er til rib eye, kan du for eksempel vælge både striploin, Colorado Roast, tournedos eller Great Omaha rib eye i stedet. Glem ikke at vælge sauce og side orders til. Det store spørgsmål er blot, om du er en bearnaise-, pebersauce- eller chilimayotype? Der er hele seks forskellige side orders og ditto saucer at boltre sig i, og du får altid én af hver med til din hovedret.

Rygterne i restaurationsbranchen løber som altid hurtigt, og AOK har også fået snuset sig frem til, at Madklubben Steak står overfor en gennemgribende renovering. Men det er en helt anden historie, som vi glæder os til at fortælle meget mere om i den nærmeste fremtid.

Indtil da byder vi velkommen til saftige steaks og fair priser i Pilestræde som normalt. Glem ikke, at booke bord på forhånd. Der er nemlig altid rift om pladserne på Madklubben Steak.