I Pilestræde holder Madklubben Steak til med saftige udskæringer og store bøffer serveret til små priser. Hold julefrokost ”steak house style” i den stemningsmættede kælder eller den lyse stueetage.

På vores adresse i Pilestræde i det indre København finder I en base, hvor vi holder et stærkt fokus på vores fælles passion: Vi elsker kød! Førstesalen er pyntet flot op med fornemme marmorborde samt stilrene Børge Mogensen-stole og i kælderen huserer en hyggelig julestemning med intime spisebåse og komfortable lædersofaer.

Er I ikke til klassisk andeconfit, ris à la mande eller mormors æbleflæsk? Så spis julen ind med en saftig steg og udsøgte side orders. Men frygt ej! – Julen har også en særlig plads i vores hjerter, hvorfor vores julemenu byder på alt lige fra charcuteri med syltet, sødt og surt, christmas sundae med vaniljeis, kirsebærsauce og riscrumble til chokoladetærte med karamelliserede nødder.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.