I mere end 10 år har Madklubben serveret fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser i pæne omgivelser. Snart præsenterer restaurantfamilien et nyt og radikalt anderledes koncept: FOOD CLUB. Her står den på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke.

”Nogle vil kalde det en buffetrestaurant, men vi kalder det selv bare for ukompliceret aftensmad”, fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard Jensen og uddyber:

”Madklubben udsprang af en lyst til at skære ind til benet af den traditionelle restaurantoplevelse, men hvor det stadig skulle være et klassisk 3-retters ’sit down’-koncept. FOOD CLUB er derimod et destillat af københavnerens behov for god aftensmad i 2018: Et rum for samvær med familie og venner fyldt med velsmagende mad og god samvittighed til en skarp og gennemskuelig pris.”

Udspringer af en dialog med gæsterne:

I forbindelse med Madklubbens 10-års fødselsdag i foråret 2017 blev der afholdt en række ”fødselsdagsmiddage”, hvor gæsterne kunne teste forskellige idéer og tanker i forhold til fremtidens madklub. Her kom elementer som plantemad, socialt samvær og deleretter på banen:

”Hos Madklubben har man som gæst altid skulle være en aktiv meddeltager i sit måltid. Den kongstanke udforsker vi endnu dybere på FOOD CLUB: Her henter man sin egen mad og sine egne drikkevarer. Det gælder både vin, øl og sodavand. Der er ingen ekstra udgifter og intet skrevet med småt. Det synes vi er ærligt, transparent og et koncept af tiden, hvor vi ser, at flere og flere gerne vil spise ude i uformelle rammer – også på hverdage,” understreger Anders Aagaard.

Grønt, godt og priser fra 0 til 300 kr. pr. person:

Hos FOOD CLUB vil prisskiltet lyde på 250 kr. fra mandag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed, og gæsterne kan få både grønt, kød og søde sager.

”Det må ikke blive en sovepude rent kvalitetsmæssigt, og det her koncept er i grunden en kæmpe udfordring, vi stiller os selv. Vi VIL have, at maden er i top,” siger Anders Aagaard, og slutter:

”Vi skal ramme plet i forhold til der, hvor samfundet er på vej hen: Bedre råvarer, mindre madspild og mere sammenhold, når vi spiser ude. Det er et koncept, vi tror på, kan blive rigtig stort.”

FOOD CLUB åbner 22. januar:

FOOD CLUB åbner mandag den 22. januar på Sortedam Dossering 7C i lokalerne, der tidligere har huset Madklubben Nørrebro. Vi er klar til at tage imod bestillinger i uge 3.

Følg med i udviklingen af FOOD CLUB på Facebook ved at klikke her, og besøg vores hjemmeside på food-club.dk.