Åh, du 1. januar. Dagen i tømmermændenes tegn. Dagen, hvor vi prøver at huske, hvad der egentlig skete aftenen forinden. Og dagen, hvor vi forkæler os selv med ekstra meget salt, fedt og sukker. For det skal der til!

Og (igen) i år er ingen undtagelse. I år slår vi nemlig dørene op på hele 3 af vores restauranter d. 1. januar. I København kan du kurere din rødvinssyge hos Madklubben Vesterbro, hvis du er i humør til smovset flæskestegssandwich, en gedigen bøf bearnaise eller en fristende Gateau Marcel. Alternativt kan du gå med klassikeren: Pizza! Frankies Pizza Østerbro byder nemlig også velkommen indenfor til et post-nytårs-feast, hvor du bl.a. kan gå all in med en “Frankies Steak & Bearnaise”-pizza eller genstarte systemet med en spicy “Ring of Fire”-pizza.

I Aarhus er der stadig store smil og god mad at hente på årets første dag hos Madklubben Aarhus. Her kan du komme dig med en side order af sprøde fritter med andefedt og rosmarin eller måske en omgang kartoffelmos med trøffelsmør? Er du sukkertrængende, kan du drømme dig tilbage til sommertid, når du slubrer en frisk sundae a la københavnerstang i dig til dessert.

Skulle tilfældet være, at selv turen ud af sengen virker uoverkommelig? Så glem ikke, at der naturligvis også er godter at finde som takeaway fra både Madklubben Vesterbro, Madklubben Aarhus og Frankies Pizza Østerbro!

… Og så er 2019 da også skudt i gang med manér!

opskrift  opskrift opskrift