”Min svaghed har altid været mad og mænd – i den rækkefølge.” – Dolly Parton

Der er noget, der kunne tyde på, at cheferne på Madklubben Vesterbro går rundt og er lidt småforelskede for tiden. De har i hvert fald lagt sig i selen for at skabe en aften af de helt romantiske, når kalenderen igen skriver Valentine’s Day tirsdag den 14. februar 2017.

Hos Madklubben siger vi ikke ”Je t’aime” med hjerteformede chokolader og langstilkede roser. Næh, vi gør det med det, vi er allerbedst til: Ukompliceret og forførende mad i selskab med gode vine. Køber man vores Valentine’s-menu, som blandt andet byder på mørt oksekød, sprøde fritter og syndig chokoladekage, giver vi et glas bobler på huset til dig og din date/kæreste/ægtemand/elsker/boy toy. Så er stemningen ligesom sat!

For at nyde godt af de gratis og romantisk perlende bobler, skal du skrive ”Valentines” i kommentarfeltet, når du booker bord online til tirsdag den 14. februar, samt vælge menuen nedenfor enten med eller uden vinmenu.

XOXO,
Madklubben Vesterbro

Menu til Valentine’s Day: 

Uden vin: 325 kr. pr. person + gratis bobler
Med vinmenu inkl. 3 glas vin, kaffe og sødt: 500 kr. pr. person + gratis bobler

krabbe
*citron, dild og rygeost*

Oksecuvette
*serveres med fritter, cæsarsalat og sauce bordelaise*

gateau marcel ‘after eight’
*64% valrhona-chokoladekage, vaniljeis med mynte og macarons*


OBS! Man skal være fyldt 18 år for at kunne modtage de gratis bobler. Vi forbeholder os retten til at få forevist gyldigt billed-ID mod forlangende.