Så er det blevet Madklubben Vesterbros tur til at vise lidt af, hvad den nye julemenu byder på. For vores favorit på Vesterbrogade har selvfølgelig også kigget på sæsonen, og skiftet godt og grundigt ud på kortet.

Blandt forretterne kan du blandt andet se frem til en skøn tatar af okseinderlår, et slagterbræt med smagen af jul og en cremet jordskokkesuppe. Hovedretterne tæller nye retter som en flæskesteg af frilandsgris, en smørdampet kulmule, cremet bygotto og Vesterbros flæskestegssandwich, der nok skal få tænderne til at løbe i vand.

Desserterne er også blevet opdateret til årstiden – og så har vi i øvrigt veganske alternativer til både forret, hovedret og dessert!

Er du blevet sulten endnu? Så tjek hele menuen og book bord her.


Tatar af okseinderlår – Friterede karpers, syltede rødløg, trøffel mayp, friske brombær og sprød radicchio


Slagterbræt – Porchetta, anderilette, Karl Johan paté, cornichoner og grov sennepsmayo


Smørdampet kulmule – sauteret palmekål, brunet smør, selleripuré, blomkålcrudité og syltede tyttebær


Flæskesteg af frilandsgris – rødkålssalat med valnødder, granatæble, knuste kartofler og rødvinssauce


Andebryst – rosastegt berberie andebryst, balsamicoglaserede rødbeder, syltede æbler, mandler og friske brombær


Cremet bygotto med svampe (V) – kejserhatte, bøgehatte, champignon, parmesan, mascarpone og sprøde salater. Fås også vegansk


Vesterbros flæskestegssandwich – kamsteg af frilandsgris, sennepsmayo, æblechutney og rødkål


Panna cotta – mangosorbet, vanilje og krystalliseret hvid chokolade


Julesundae – vaniljeis, kirsebærsovs, og brændte mandler