I de skønne, rummelige lokaler, der tidligere husede en Vesterbro-filial af FONA, slog Madklubben Vesterbro dørene op for første gang i foråret 2012. Det er stedet for dig, der er vild med god mad, masser af mennesker og et upbeat tempo. Madklubben Vesterbro er nemlig restauranten, der får København til at føles som en storby af internationalt format selv på en almindelig tirsdag, fordi der altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest.

Mange gæster vælger at starte aftenen med en drink i vores cocktailbar, inden de sætter sig til bords. Herefter byder menukortet på et miks af klassiske danske retter og internationale bestsellere. Derfor kan du på en typisk aften alt efter sæson finde retter på kortet som rørt oksetatar, lammeculotte, grillet rib-eye, pandestegt helleflynder, colorado steak og vores legendariske cheeseburger med pickles, tomat-relish, prince Charles cheddar, bløde løg, sprøde salatblade og chips.

Som et ekstra indslag på menukortet finder du også “personalemaden”. Det er den ret, kokkene selv spiser, inden restauranten åbner for gæsterne, og det kan være alt lige fra boller i karry til mere højgastronomiske udfoldelser. Fællesnævneren er, at det smager godt, og at man bliver mæt!

Til den søde tand er der altid tre lækre desserter på menuen, f.eks. chokolademousse med appelsincrème, braiseret ananas og tarte tatin. Vælg én eller – endnu bedre – alle sammen på én gang for kun en halvtredser ekstra!

På Madklubben Vesterbro finder du fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!