Velkommen til Mamma’s 

Hvor ville enhver italiener foretrækker at spise? Hos Mamma’s! Ingen kender kødgryderne og de italienske retter bedre, og derfor er vi stolte af vores egen “mamma”. Mamma’s har taget det bedste fra sine to uregerlige drenge – Tony’s og Frankies – og tilsat fantastiske råvarer fra hjemstavnen, Italien, og håndplukket Når vejret er til det, serverer vi både mad og drikke (Aperol Spritz for eksempel) under åben himmel midt på Regnbuepladsen. Inden døre byder vi på stearinlys, citrontræer og hvide marmorborde tilsat italienske toner i højtalerne. Der er plads til dig og din kære (mor), men også hele familien. Vi ses på Mamma’s – pronto!


 

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Så er det i dag, at vi byder velkommen til både Frankies Pizza Aarhus & Mamma’s!

Så er det i dag, at vi byder velkommen til både Frankies Pizza Aarhus & Mamma’s!

Der er fart over feltet, restauranterne, menukortene – og åbningerne! I dag slår vi nemlig dørene op til to nye matrikler. Og vi begynder mod vest…

Frankie’s Pizza åbner i dag i Aarhus på Mejlgade 45, hvor et nyistandsat, men stadig rustikt og funky lokale venter på dig. Vi serverer drønlækre pizzaer med topsprøde bunde – og ja, vi har også en ananaspizza på menuen. Er du til den helt store tur, så kan du kaste dig over Frankie’s Feast, hvor du kan spise al den pizza, du lyster og drikke al den vin og de cocktails, du har mod på. Seancen varer i halvanden time og koster 350 kroner. Vi har også en variant for børn til og med 11 år, hvor der er ad libitum på pizza og sodavand for 150 kroner. Har I lyst til at sidde længere? Intet problem – forlæng en halv time for 50 kroner eller en time for 100 kroner ekstra.

Du kan læse mere om Frankie’s Pizza Aarhus her.

Og så var der Mamma’s! Det er vores nye restaurant, som har Italien som omdrejningspunkt. En italiener vil nok mene, at det vil være, som at komme hjem til…. Ja, Mamma’s kødgryder. Vi har fået fingrene i italienske ingredienser, som sammensættes med know-how og det bedste fra Mamma’s to italienske sønner: Tony(’s Havnegade) og Frankie(’s Pizza).

Børnene er altid velkomne hos Mamma’s – og de kan for eksempel få lov til at komponere og tegne deres egen pizza. Tegningen ryger hernæst ud til Mamma i køkkenet, som herefter går i sving. Vælg dine favoritter fra á la carte menuen med priser fra 65 kroner – eller din egen 3-retters menu for 225 kroner. Sulten? Så kast kærligheden på “Mamma’s family feast”, hvor vi serverer fire retter (antipasti, pasta, kød eller fisk samt dessert) for 350 kroner. Tørstig? For 100 kroner ekstra kan du få ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, men der findes selvsagt også sodavand, filtreret vand med og uden bobler samt øl på fad og flaske.

Vi kører desuden italiensk musik og indretning med blandt andet hvid marmor, stearinlys og citrontræer, mens musikken også kommer fra Støvleandet. Når det ganske straks bliver lunere, serverer vi både vådt og tørt ude på Regnbuepladsen, hvor vi har plads til masser af amore – og Aperol Spritz.

Der er meget mere Mamma’s på hjemmesiden her.

Nyhed: Kom hjem til Mamma’s – Madklubbens nye familieoverhoved!

Nyhed: Kom hjem til Mamma’s – Madklubbens nye familieoverhoved!

Må vi have lov til at invitere dig hjem til Mamma’s? Det er nemlig vores helt nye italienske spisested, som åbner på Regnbuepladsen den 7. marts!

Mamma’s er mor til to velkendte sønner fra Madklubben – de hedder Frankie(’s Pizza) og Tony(’s Havnegade), og Mamma’s tager det bedste fra de to ungersvende og tilsætter løst og fast fra vores andre restauranter. Resultatet? Det bliver en forståelig italienske restaurant med noget til alle – og til fremkommelige priser.

Børn og kærlighedstatoveringer er mere end velkomne

Familien er også i højsædet hos Mamma’s, og det betyder – blandt andet – at børnene selv kan få lov til kompenere deres egen pizza. De får en tegning, designer selv fyldet og dernæst hænger mamma den på køleskabet i køkkenet og går i gang. Er du glad for din egen mor, og har du hyldet hende med en tatovering, så udløser en diskret fremvisning af din mamma eller mor tatovering bobler til dig og hende. Det burde i øvrigt være med til at mildne omstændighederne, hvis din mamma ikke helt har accepteret den permanente kærlighedserklæring til hende.

Bordets glæder

Vi har fået fingre i de bedste italienske råvarer, som blandes med know-how fra Madklubbens andre restauranter. Der er noget for dem med hang til grønt, det klassiske, kød, pasta og pizza. Plus dessert selvfølgelig!

Det betyder – rent konkret – at I kan se frem til italienske klassikere såsom vitello tonnato, risotto, lasagne, costoletta milanese, pizza og tiramisu. Vælg dine favoritter fra á la carte menuen med priser fra 65 kroner – alternativt kan du sammensætte din egen 3-retters menu for 225 kroner eller kaste kærligheden på ’Mamma’s family feast’, hvor vi serverer fire retter (antipasti, pasta, kød eller fisk samt dessert) for 350 kroner.

Tørstig? For 100 kroner ekstra kan du få ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, men der findes selvsagt også sodavand, filtreret vand med og uden bobler samt øl på fad og flaske

Lyskæder, Eros Ramazzotti og Aperol Spritz 

Oplevelsen på Mamma’s bliver så italiensk som muligt – og som at komme hjem til mamma med en let twist. Lokalet er indrettet med citrontræer, dæmpede lyskæder og hvid marmor. Der kommer ydermere fart på udeserveringerne, når årstiden tillader det – om dagen i valgfri parasol-skygge og om aftenen i selskab med stearinlys, en klassisk Aperol Spritz og lidt playliste-indslag med blandt andet Eros Ramazotti på det musikalske tapet.

Du kan booke bord lige her, få alle opdateringer på @eatatmammas på Instagram og følge med på www.madklubben.dk/mammas. Vi glæder os! 

Mamma's Mamma's Mamma's