Om Mamma’s

Vi har til huse midt på Regnbue Pladsen på Vesterbro – og lige om hjørnet finder du Københavns Rådhus. Området er – trods den centrale placering – en rigtig hyggelig oase, hvor vi også har masser af plads i solen, når årstiden og temperaturen er til udeservering af både mad og drikke. Mamma’s er italiensk, når det er allerbedst – og vi har samlet inspiration fra Mamma’s to italienske Madklubben sønner; Frankies og Tony’s. I kan komme som par eller som en hel familie, og vi har indrettet os med italienske elementer, så I hyggen er til stede med både citrontræer, stearinlys og lidt italiensk musik i højtalerne. Vi har hele to etager, og vi kan klare store som små selskaber.

Vores koncept er italiensk og enkelt – du kan vælge a la carte, eller en tre-retters menu fra 325 kroner, mens de ubeslutsomme kan overlade det hele til mamma og lade hende bestemme – den ordning kalder vi Mamma’s family feast’, hvor vi serverer fire retter (antipasti, pasta, kød eller fisk samt dessert) for 350 kroner. Menuen frister blandt andet med italienske klassikere såsom vitello tonnato, risotto, lasagne, costoletta milanese, pizza og tiramisu. Du kan også vælge ad libitum bobler, rødvin og hvidvin for 100 kroner, men er du mere til vand, øl eller sodavand, så klarer vi selvsagt også det. Tørstig? For 100 kroner ekstra kan du få ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, men der findes selvsagt også sodavand, filtreret vand med og uden bobler samt øl på fad og flaske

Mamma’s er kort fortalt italiensk for alle til gode priser og med en særdeles hyggelig beliggenhed.

Madklubbens Manifest:

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!