På lørdag d. 1 september lukker Værnedamsvej gaden af, så der er plads til en stor markedsdag. Ligesom i sommers, hvor der også var markedsdag, deltager Hanzō også i denne omgang! Vi takker altid ja, til at være en del af vores nærområde, og dette er bestemt ikke en undtagelse. På dagen rykker alle butikker ud på gaden, og der er mulighed for at nyde dejlig mad hos os, samt gøre unikke fund, tøj, antikviteter, lamper, vintage og meget mere.

Værnedamsvej er en af de smukkeste gader i København, og ligger mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Det er en gade fyldt med stemning, fine delikatessebutikker, kaffebarer, og selvfølgelig også Hanzō. På lørdag stiller vi både langborde op på gaden, og ellers er der også pladsen indenfor.

Så hvilke retter kan du så forvente? Jo nu skal du høre! Vi har 9 forskellige retter på kortet, med en pris på 75-135 kr. pr. ret. Du kan blandt andet nyde en frisk avokadosalat med mango, thaibasilikum, kimchi og et æg på toppen. Derudover har vi også rispandekager med røget laks & yam-dressing, stegte ris med gris østersauce, ingefær, hvidløg & sesam. Alt sammen med smagen af alt det gode fra Asien! Dette var blot nogle af retterne og kortet byder på meget mere, som du kan tjekke ud lige her

Selvom vi nok ikke får ligeså lækker solskinsvejr, som for et par måneder siden, så håber vi da at I kommer forbi! Hanzō har rigeligt med pladser indenfor også, så der er ingen undskyldning, for ikke at komme forbi til en lækker frokost.

Kom og vær med til markedsdag og selvfølgelig med et pitstop på Hanzō. Book dit bord lige her.