Foto: Anna T. Huynh

”Det mellemøstlige køkken kan så utrolig meget godt, som du absolut ikke vil gå glip af,” skriver det digitale, københavnske kulturmagasin VINK i en spritny guide. Her bemærker de, hvordan københavnernes opfattelse af det mellemøstlige køkken er gået fra at fokusere på fuldemandsdürüm med ekstra dressing og små, eksotiske grønthandlere til at være en integreret og blomstrende del af hovedstandens restaurantscene.

I guiden ”Mellemøstens mad: Så meget mere end kebab” viser VINK vej til 6 forskellige spisesteder i byen, som alle enten er delvist inspireret af eller fuldstændig rodfæstet i de kulinariske traditioner fra området.

Blandt anbefalingerne finder du også vores seneste skud på restaurantstammen: Madklubben Nørrebro. Her står den på åben ild fra grillen i køkkenet og indtil flere retter skabt som en hyldest til det mellemøstlige kulturmix, der er en stor del af Nørrebros DNA.

”Madklubben Nørrebro er et smeltedigel af mange forskellige køkkener, lidt ligesom Nørrebro selv er det og det arabiske køkken repræsenteres med luksusshawarma. Fløjlsblødt lammekød, hummus, grønt og fladbrød serveres hver for sig, så du selv kan dosere som du finder passende,” skriver VINKs journalist og testspiser, Sigrid Duekilde, blandt andet.

Du kan sætte tænderne i hele VINKs guide til mellemøstlig københavnerkogekunst lige her. Vi er super stolte over, at Madklubben Nørrebro er med i det fine selskab, og du kan gå på opdagelse i hele restaurantens menukort her.

Vi ses på Sortedam Dossering i baggården lige under Irmahønen!