Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver? 

“Mit navn er Michelle Kristensen. Jeg arbejder med at drysse sundhed ud til danskerne. Inspirere dem til at gøre sundheden mere simpel og gøre plads til både kål og chokoladekage. Selv når man gerne vil tabe sig.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Min søster holdte hendes fødselsdag på Bistro Royal for en del år siden. Lige da den var åbnet. Det var virkelig hyggeligt, og jeg husker, vi alle var ret imponerede over, at der blev smækket en stor steak på bordet, som vi selv skulle skære af. Det er sgu noget, man forstår, når man kommer fra Jylland!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Da jeg skrev e-bog sammen med Stephania Potalivo, var Bistro Royal vores faste mødested, og det er det egentlig stadig. Nogle gange pifter vi det op med et besøg på en af de andre Madklubben-steder. Det klær os, når vi gør det – så vi ikke bliver de mærkelige damer, der hele tiden sidder det samme sted, ved det samme bord og spiser det samme, haha.  Vi er ret gode til at finde en anledning til at ses, skåle og spise.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Jeg ELSKER Bazaar! Det er så hyggeligt, at man deler maden, og så er det simpelthen så lækkert. Ud over maden så har de et dejligt drinkskort. Jeg er ikke den store øldrikker. Vin kan jeg godt li’, men jeg bliver så magelig og træt. Det passer perfekt til en aften hjemme i sofaen, men ikke hvis man skal ud. Så hvis jeg skal være i hopla en hel aften, så er drinks vejen frem for mig, og jeg elsker det!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Shit! Må jeg kun vælge en? En stor del af mit job består i at udvikle retter, og det gør, at når arbejdsdagen er slut, så orker jeg oftest ikke at lave mere mad. Men jeg elsker at have gæster i weekenden og forkæle dem med god, hjemmelavet mad. Jeg kan godt li’ simpel mad, hvor der ikke er for mange ingredienser i. Men en af de retter som mine “campere” oftest laver er nok min spidskålslasagne og mine broccolibrød. Ja, det lyder møg sundt, ikke? Haha!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Først og fremmest skal selskabet være dejligt og omgivelserne hyggelige eller festlige alt efter formål. Maden – den skal smage godt. Det siger sig selv, men jeg er stor fan af, at man får mad serveret på delefade. Det giver simpelthen sådan en god stemning rundt om et bord, og jeg synes snakken går bedre.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Gin og tonic! Altså med en virkelig god gin. Det synes jeg smager magisk og er noget jeg ofte skænker op en fredag, når det ringer ind til weekend, Hernö gin er genial!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det-hyggeligtste-samlingspunkt! Kan vi ikke blive enige om, at det er et ord, hvis vi laver bindestreger mellem de tre ord, haha? Men det er jo det, det er. Hyggeligt og ikke mindst velsmagende. Man skulle sgu næsten tro, jeg var sponsoreret for at sige alle de her pæne ord. Men det er jeg altså ikke. Jeg kan bare virkelig godt li’ Madklubben-konceptet!”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? 

“Den 2. maj udgiver jeg en ny bog, hvor jeg blander fiktion med fakta. Den kan man læse mere om på www.mkuinverset.dk. Ellers kan man altid tænde for flimmerkassen hver anden tirsdag på Go´Morgen Danmark og sige hej over morgenkaffen!”