Så blev det sørme en ny uge – igen – og i denne uge kan du tage del i snakken med sødeste Mie Kirstine Quist i vores seneste afsnit af “Mig og Madklubben”!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg hedder Mie Kirstine og til dagligt driver jeg bloggen af sammen navn – Miekirstine.dk. Jeg er så heldig, at jeg også kan kalde min hobby for mit arbejde og elsker at dele alle mine tanker, skøre fund og oplevelser med mit publikum. Det bedste ved mit arbejde er fleksibiliteten og den udnytter jeg fuldt ud. Jeg er næsten altid ude og rejse og elsker at opleve nye kulturer og opdage nye steder af verden. Når jeg er hjemme på Nørrebro i København, så nyder jeg byen, spiser og tilbringer tiden med mine venner og min familie.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Mit aller bedste madklubben-minde var da jeg holdte min fødselsdag på Alabama Social sidste år. Jeg havde inviteret en håndfuld af mine aller bedste veninder og vi havde den skønneste aften med Corn bread, Coleslaw, masser af vin og vi fik en helt fantastisk service.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Min vennergruppe og jeg spiser næsten altid på madklubben. Det er perfekt til en aften, hvor man bare gerne vil være sikker på, at omgivelserne er hyggelige, maden er lækker og samtidig ikke får tømt sin bankkonto.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er uden tvivl Bazaar. Jeg elsker det mellemøstlige køkken og kunne slet ikke få armene ned, da jeg hørte at den skulle åbne. Jeg drømmer dagligt om deres humus og de fantastiske fladbrød.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Hvis jeg selv skal sige det, så laver jeg noget nær de bedste Mexicanske Fajitas. Åbner I forresten ikke snart en Mexicaner?”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Uden tvivl hyggelige omgivelser, god akustik, vin i glasset og den slags mad, som man kan sidde over i lang tid.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“En iskold fadøl eller et koldt glas riesling.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Vidunderlige (i øvrigt mit yndlings-ord).”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan I på Miekristine.dk eller min Instagram @miekirstinequist og sikkert også en torsdag aften på Bazaar ;-)”