Velkommen til Madklubben Nørrebro

Street art, lækkert design og et regelfrit menukort går hånd i hånd på Madklubben Nørrebro. Et vaskeægte ”neighborhood spot”, hvor stemningen går højt på en tirsdag såvel som en lørdag. Find restauranten i baggården ved Sortedam Dossering 7, hvor et 4 meter højt ”Madklubben”-neonskilt leder vej. Nyd indretningens blanding af klassisk, dansk design og industrielle detaljer fra lokalets varelagerfortid, og gå på opdagelse i et menukort der – ligesom Nørrebro – stikker i alle retninger, men har en særlig forkærlighed for det mellemøstlige grillkøkken. En 3-retters menu starter på 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Nørrebros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Store medier anbefaler et besøg hos Madklubben på Roskilde Festival

Store medier anbefaler et besøg hos Madklubben på Roskilde Festival

Foto: Den allerførste gæst hos Madklubben på Roskilde Festival tilbage i 2016

Så er der ikke længe til! Onsdag den 28. juni kl. 17 går det løs, når vi slår dørene op til Madklubbens minifilial på Roskilde Festival 2017. Det er kun andet år, vi drager mod Dyrskuepladsen for at servere ærlig velsmag til festglade, småsnalrede og (vi krydser stadig fingre for en bedre vejrudsigt) mudderindsmurte festivalgæster.

Vi ligger i den overdækkede Food Court lige ved siden af Gloria-scenen, og menukortet byder på en syndig Steak ’n’ Bearnaise Sandwich til 65 kr., samt en vegetarisk perlebygrisotto til 35kr./55 kr. med masser af sommergrønt og smeltet ost. Fælles for begge retter er, at de selvfølgelig opfylder Roskilde Festivals krav om 90% økologi.

Allerede inden årets festival for alvor sparkes i gang, anbefaler flere store, danske medier, at du lægger vejen forbi Madklubben. Vi er super stolte over de flotte skulderklap, som du kan læse et uddrag af her:

Berlingskes byguide, AOK.dk, skriver i guiden ”Det skal du spise på Roskilde Festival i år”:

”Madklubben åbner restauranter på stribe i København, og sidste år var der konstant meterlange køer foran deres madbod. I år er de tilbage på Roskilde Festival, og de har masser af bearnaise med.”

Det populære livsstilsmedie, ChriChri.dk, er også klar med guiden ”Spis med god samvittighed hele ugen”:

”Madklubben er også taget med på Roskilde festival og serverer deres lækre Steak ’n’ Bearnaise Sandwich… Prisen er god og du bliver mere end mæt for 65 kr. Om du er veganer eller bare har fået nok kød på din festival, er der i år krav til alle madboder om minimum én vegetarret. Hos madklubben byder de på perlebygrisotto.”

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Vi har fuld fart på hos Madklubbens restauranter, og alene i 2017 åbner vi 5 nye af slagsen plus en særskilt afdeling til selskaber og events. Derfor har vi brug for endnu flere hænder i vores køkkener, som er kendt og elsket for at servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser.

Kender du den rette kandidat? Vi søger kokke både til vores nuværende og kommende restauranter, og som tak får du mulighed for at komme og opleve, hvordan din anbefaling klarer sig i køkkenet. Du modtager nemlig et gavekort på hele 1.000 kr., hvis det munder ud i en ansættelse. Det er en lidt anderledes måde at sige ”tak” på, men vi håber, at det virker.

Prik din kokkeven på skulderen, og få ham eller hende til at sende sin ansøgning med CV og billede til job@madklubben.dk  – husk at få personen til at nævne i ansøgningen, hvem der har anbefalet vedkommende at søge jobbet. På den måde kan du få dit velfortjente gavekort, hvis det fører til en fast ansættelse på en af vores restauranter.

Tusind tak for hjælpen – lad jagten begynde!

Flammehav: Her kan du fejre Sankt Hans Aften efter middagen

Flammehav: Her kan du fejre Sankt Hans Aften efter middagen

Der findes mange måder at fejre Sankt Hans på i København, men fælles for dem alle er, at selv et flammende kæmpebål kan virke uinteressant, hvis det betragtes på tom mave. Derfor har vi lavet en guide til dig, der gerne vil spise fremragende mad til yderst sympatiske priser efterfulgt af ild, brandtaler og midsommersang.

Tony’s: Ofelia Plads

Et par minutters gang fra vores new yorker-italienske storfavorit, Tony’s, finder du den nyanlagte Ofelia Beach, som er byens nye kulturelle legeplads direkte ud til Københavns Havn ved siden af Skuespilhuset. Her står den på børneopera, dansekoncert, båltale ved Lisbeth Knudsen og toner fra Søs Fenger. Underholdningen starter kl. 18, talen finder sted kl. 21:20, og bålet tændes på vandet kl. 21:30.

Steak Royal: Tivoli

Start aftenen med lækker mad på Steak Royal ved Rådhuspladsen, som – trods navnet – også byder på masser af skønne retter med fisk, skaldyr og grøntsager. Herefter kan du spankulere over i Tivolis fortryllende gamle have på den anden side af H.C. Andersens Boulevard, hvor bålet tændes på Tivoli Søen kl. 21:15. Er du i humør til mere underholdning, står legendariske Gnags for aftenens ombæring af Fredagsrock fra kl. 22.

Madklubben Nørrebro, Gran Torino, Alabama Social: Blågårds Plads

Tænd op efter middagen på vores italienske pizzapusher, Gran Torino, den amerikanske sydstatsbasker, Alabama Social, eller svært populære Madklubben Nørrebro til Sankt Hans Fest på Blågårds Plads. Du finder pladsen blot 5 minutters gang fra hver af de tre restauranter, som ligger side om side langs Sortedam Dossering ved Søerne først på Nørrebro. Der er musikalsk underholdning fra kl. 18:30, og båltale, båltænding og fællessang finder sted fra kl. 20:45.

Madklubben Frederiksberg: Frederiksberg Have

En af byens mest storslåede Sankt Hans-fester løber af stablen i smukke Frederiksberg Have blot 10 minutters gang fra vores nyåbnede restaurant, Madklubben Frederiksberg, som du finder i den gamle togstation på Solbjerg Plads lige ved Frederiksberg Metrostation. Børneprogrammet starter allerede kl. 17, mens voksenprogrammet med masser af musik tager fart fra kl. 19:30. Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj, holder båltale kl. 21:35, kl. 21: 45 sættes der fut i brændebunken og derefter holdes der liv i den musikalske ild med et væld af spændende optrædener.

Glædelig Sankt Hans anno til alle vores gæster. Pas godt på jer selv derude i det betagende flammehav.

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Lørdag den 17. og søndag den 18. juni kl. 12-16 gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. Det gælder blandt andet Bonden & Adelen i Ny Adelgade og Café Metropolitain på Frederiksberg, samt møbler og minder fra både kebabrestauranten, natklubben og selskabslokalerne i det tidligere PARK på Østerbro.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere – heriblandt Børge Mogensens ikoniske ”Folkestol” og den industrielle ”Adam”-barstol skabt af danske Frama. Mangler du en lækker lampe, kan du også finde belysning fra eksklusive brands som Gubi og Louis Poulsen.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i det gamle posthus i Dronningens Tværgade 21, hvor vi til efteråret åbner den mellemøstlige restaurant Bazaar. Meld dig til eventet ovre på Facebook, hvor vi vil sørge for updates på varer, priser og køens længde både før og under loppemarkedet.

Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Smagen af steak og bearnaise i en briochebolle. Cremet risotto med masser af smeltet ost og sommergrønt. Jo, vi havde da lidt på fornemmelsen, at maden ville falde i festivalgæsternes smag, da Madklubben debuterede på Roskilde Festival i 2016, men vi var på ingen måde forberedt på den eksplosion af kærlighed, madglæde og efterspørgsel, der ramte os. 5.000 måltider var planlagt, men da sidste års festival sang på sidste vers, havde vi langet intet mindre end 12.500 kuverter mad over disken i vores lille bod i Food Court.

Det var vildt, det var voldsomt og vi kan slet ikke vente med at gøre det hele igen. Madklubben vender nemlig tilbage til Nordens største festival, og du kan atter finde os i den overdækkede Food Court på festivalpladsen fra onsdag den 28. juni til og med søndag nat den 2. juli.

Siden sidste år har vores restauranter fået utallige henvendelser på, hvor man dog kunne få den allerede legendariske Steak ’n’ Bearnaise Sandwich. Svaret er dog, at den er som en snasket og uimodståelig enhjørning, der kun dukker op til helt særlige begivenheder. Læs mere om indholdet i vores to festivalretter herunder, som begge har det til fælles, at de selvfølgelig opfylder festivalens krav om minimum 90% økologi:

Steak ’n’ Bearnaise Sandwich:

På flere af Madklubbens restauranter er steak bearnaise kongen. Derfor var der heller ingen tvivl om, at kombinationen af mørt, rosastegt oksekød og cremet bearnaise skulle med i en festivaludgave. Glæd til til en ristet briochebolle fyldt med økologisk tyndsteg fra Nordjylland, lun bearnaise, hjertesalat, tomater og syltede løg. Prisen er 65 kr.

Perlebygrisotto:

Uanset om du spiller på det vegetariske hold eller blot prøver at skære lidt ned på kødforbruget for miljøets skyld, så er Madklubbens sommerisotto din nye smovsefavorit. En cremet blanding af perlebyg og økologisk ost i selskab med broccoli, ærter, asparges, gulerødder og radiser. Kvæl den lille sult med en halv portion til 35 kr., eller gå all in med en fuld portion til 55 kr.

Vi glæder os til at forkæle dig med fremragende mad til sympatiske priser på Roskilde 2017!

Spis på Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro på én og samme aften

Spis på Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro på én og samme aften

Kender du det? Du vil gerne ud og spise, men du har simpelthen så svært ved at vælge. Skal det være Italiensk? Amerikansk? Eller bare en god bøf? Søndag den 27. august behøver du ikke at vælge, for her har du nemlig mulighede for at spise på hele tre forskellige restauranter på én og sammen aften.

Jo, den er god nok. I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival inviterer vi til Food Crawl på Nørrebro, hvilket kort og godt betyder, at du får lov til at spise forret på én restaurant, hovedret på en anden og dessert på et helt tredje spisested. De deltagende restauranter er Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro – alle beliggende side om side på Sortedam Dossering langs søerne.

Se stemningsvideoen fra sidste års store Food Crawl her:

Billetterne er allerede sat til salg og går som varmt brød. En plads på Madklubbens Food Crawl koster kun 300 kr. og inkluderer et glas velkomstbobler. Du kan vælge mellem forskellige ankomsttidspunkter på hver af aftenens 3 forskellige ruter, som hedder:

Forret på Gran Torino – Hovedret på Alabama Social – Dessert på Madklubben Nørrebro

eller

Forret på Madklubben Nørrebro – Hovedret på Gran Torino – Dessert på Alabama Social

eller

Forret på Alabama Social – Hovedret på Madklubben Nørrebro – Dessert på Gran Torino

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så læs mere om eventet og køb billet her. Husk også, at vi afholder Food Crawl i indre København ugen før, søndag den 20. august, hvor Bistro Royal, Tony’s I Havnegade og Madklubben Bistro-de-Luxe deltager.

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Mandag den 5. juni. 2. pinsedag. Grundlovsdag. Fars Dag. Kært barn har mange navne, og i år føjer vi endnu en titel til listen: Dobbeltfødselsdag!

Vi har nemlig inviteret alle medarbejderne fra vores store restaurantfamilie til fest i anledning af, at Madklubbens første restaurant fylder 10 år samme år, som Madklubbens grundlægger og indehaver, Anders Aaagaard, fylder 40. Det fejres med et kæmpe gilde, hvor vi alle skal spise godt, drikke godt, danse grimt og koble af. Det synes vi ærlig talt, at vi har fortjent.

Men fortvivl ikke, hvis du havde glædet dig til at spise ude den 5. juni. Vi har nemlig skaffet lidt ekstra assistance, så Madklubben Vesterbro alligevel kan holde åbent og servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser. Tjek menukortet ud her, og book bord nemt og hurtigt online.

OBS! Bistro Royal holder desuden lukket for morgenmad tirsdag den 6. juni, så vores festramte kollegaer får en chance for at komme sig. Tak for forståelsen.

Kendt blogger: ”Man skal altså ikke altid tro på anmelderne”

Kendt blogger: ”Man skal altså ikke altid tro på anmelderne”

Hos Madklubben Nørrebro er vi så uendeligt taknemmelige for al den støtte, vores gæster har vist os oven på Politikens hårdhændede anmeldelse. Vi har hele vejen igennem haft fuld tiltro til, at returnerende såvel som nye besøgende på egen hånd ville kunne skelne skidt fra kanel og give os en chance på trods af omstændighederne. Det har heldigvis vist sig at være tilfældet, hvilket gør os helt igennem ydmyge og varme om hjertet. Gæsternes anmeldelser af Madklubben Nørrebro ligger forsat på flotte 5 ud af 6 stjerner ovre hos DinnerBooking.com og på hele 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook.

En af de gæster, der har trodset Politikens anmeldelse, er Caroline Plummer fra Society B-bloggen ”Rainbow Dash”. Caroline deler på bloggen og Instagram ud af sine oplevelser og lækre stil, som altid er on point. Om sit seneste besøg på Madklubben Nørrebro skriver hun i et nyt indlæg:

”Lørdag aften trodsede min kæreste og jeg Politikens knap så gode anmeldelse (ét hjerte) og besluttede os for at prøve Madklubben Nørrebro og det var altså virkelig lækkert og kan virkelig anbefales. Vi fik begge Nørrebro-menuen, som bestod af rejer til forret, lamme shawarma, salat og fries til hovedret og jordbær med fløde til dessert. Ret utraditionel menu, hvilket jeg virkelig synes var sejt og lækkert.”

Til sidst slutter Caroline af med en bemærkning, vi kun kan være enige i:

“Man skal altså ikke altid tro på anmelderne (hverken når det gælder mad eller film)…

Tjek Carolines blog ud her, og gå på opdagelse i hele Madklubben Nørrebros fristende sommermenukort her. Fristes du til et besøg, er det nemt og hurtigt at booke bord online med blot et par klik.

Sidste udkald: Hjælp os med at vinde titlen som ”Byens Bedste”

Sidste udkald: Hjælp os med at vinde titlen som ”Byens Bedste”

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været en turbulent tid for Madklubben Nørrebro på det seneste. Derfor holder vi også fokus på alle de positive ting, der omgiver os: Vores vores dejlige gæster, skønne personale og nomineringen til ”Byens Bedste På Budget 2017”, som vi er vanvittigt stolte af.

Men vi har brug for DIN hjælp for at kunne vinde, og det er ærlig talt et scenarie, vi drømmer søde drømme om lige for tiden. Hjælp team Madklubben Nørrebro med at snuppe Berlingske og Alt Om Københavns eftertragtede titel ved at stemme på os her: bit.ly/ByensBedsteBudget

Afstemningen slutter den 28. maj, og vi krydser alt, hvad krydses kan. Tusind tak for hjælpen!

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Så er det officielt: Fredag den 26. maj slår vi dørene op til vores nyeste restaurant, Madklubben Frederiksberg. I den smukke, gamle stationsbygning mellem Frederiksbergcentret og Frederiksberg Gymnasium vil vi (”naturligvis”, fristes vi til at sige) servere fremragende mad til ualmindelige sympatiske priser.

I det første stykke tid, holder vi kun åbent til aften, mens vi lige lærer vores nye køkken og omgivelser at kende. Der går dog ikke længe, før vi også følger op med morgenmad og frokost. Men mere om det på et senere tidspunkt.

Du kan gå på opdagelse i aftenkortet fra Madklubben Frederiksberg her, og den allerførste menu indeholder livretter som tatar, kalvefrikassé, bøf bearnaise, grillet tun og chokolademousse.

Fristet? Book bord som en af de allerførste ved at klikke her.