God mad til sympatiske priser: Tjek menukortet på Madklubben Nørrebro

God mad til sympatiske priser: Tjek menukortet på Madklubben Nørrebro

Selvom der stadig er et par uger, til vi slår dørene op for det nyeste medlem af Madklubben-familien, er vi allerede godt på vej med at fintune detaljerne på Madklubben Nørrebro. Nu er et udkast til menuen også landet, og gæsterne kan glæde sig til et uventet og uimodståeligt mix af det bedste fra Mellemøsten, Danmark, Frankrig, USA og alt derimellem.

Den står blandt andet på tatar, hot dog, hummertoast, lammeshawarma, store og små burgere, saftige bøffer, frisk fisk og skaldyr, rygene varm tagine, kødfri vegetarretter og et lille men fristende udvalg af desserter.

Der er med andre ord ikke så mange regler, når kokkene for alvor får fyret op under gryderne og grillen på vores nye neighborhood spot fra den 30. januar. Den eneste rettesnor er, at smagen skal være stor, mens priserne skal være små. Derudover skal der altid være noget nyt, man har lyst til at spise, så restauranten bliver et sted, man kan gæste flere gange om måneden.

Menukortet er opbygget på klassisk Madklubben-manér, hvor 1 ret starter på 100 kr., 2 retter på 150 kr. og 3 retter på 200 kr. Du skræddersyr selv dit perfekte måltid, og vil du opgradere med særlige ingredienser eller retter med ekstra gastronomisk overskud, kan du gøre det via små tilkøb undervejs.

Gå på opdagelse i hele menukortet her. Vi understreger, at der er tale om en teaser-menu, og der derfor tages forbehold for ændringer før åbningen. Husk, at du også allerede nu kan bestille bord online, hvis du vil være blandt de allerførste gæster på Madklubben Nørrebro.

Deltag i lodtrækningen om en middag for to på Madklubben Nørrebro

Deltag i lodtrækningen om en middag for to på Madklubben Nørrebro

Håndværkerne er i fuld sving på Sortedam Dossering nummer 7C, og snart kan vores kokke og tjenere rykke ind og begynde at øve sig og gøre klar til åbningen af Madklubben Nørrebro. Ikke desto mindre, synes vi, at ventetiden er hård, for vi glæder os bare så vanvittigt meget til at vise jer det færdige resultat.

Mens vi venter på den officielle åbningsdag mandag den 30. januar, fordriver vi ventetiden med at lægge små teasers og lækre konkurrencer op på Madklubben Nørrebros spritnye Facebookside. Lige nu kan du for eksempel vinde en middag for to med hele pivtøjet på vores regning, hvis du fortæller os, hvem du vil dele oplevelsen med.

Hop over på Facebook for at deltage, og glem ikke at smide et like på siden. Så går du aldrig glip af appetitvækkende nyheder og velsmagende konkurrencer fra Madklubben Nørrebro.

Nu kan du bestille bord på Madklubben Nørrebro

Nu kan du bestille bord på Madklubben Nørrebro

Selvom håndværkere, rundsave og malerpensler stadig dominerer lokalerne i det, der snart skal blive til det nyeste medlem af Madklubben-familien, Madklubben Nørrebro, er vi alligevel så langt i processen, at vi nu kan åbne for reservationer.

Fra mandag den 30. januar byder vi velkommen i den nyindrettede restaurant, som byder på knaldrøde Børge Mogensen-stole, cognac-farvede lædersofaer og glaspendler fra Louis Poulsen. Men det er kun indretningen! På menusiden kan du glæde dig til et velsmagende mix af Mellemøsten, Danmark, Frankrig og USA, og priserne vil – som altid – ligge i Madklubbens sympatiske leje.

Vi kan snart præsentere jer for det endelige menukort, men hvis du er en vaskeægte firstmover, der gerne vil være blandt de første gæster på Madklubben Nørrebro, kan du booke dit bord allerede nu ved at klikke her.

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro – Gran Torino og Hanzō flytter

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro – Gran Torino og Hanzō flytter

Mens julefreden indfinder sig rundt omkring i det danske land, summer aktivitetsniveauet langt over normalen her i Madklubben. Vi går nemlig og gør klar til en kombineret restaurantåbning og –flytning af enorme dimensioner.

Velkommen til Madklubben Nørrebro:

Den 31. december 2016 holder vores italienske restaurant Gran Torino åbent for sidste gang på sin nuværende placering i baggården ved Sortedam Dossering 7C. Herefter rykker håndværkerne ind for at skabe Madklubben Nørrebro: En kombination af alle de bedste ting fra de eksisterende Madklubber mixet med den fede stemning, man kender fra Madklubben Vesterbro.

”Siden åbningen i 2012, har Madklubben Vesterbro udviklet sig til en kæmpe succes. Det tror vi skyldes, at maden, indretningen og stemningen spejler det urbane og kulturelle mix, der kendetegner bydelen,” fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard og uddyber planerne for Madklubben Nørrebro:

”Nørrebro indbyder til en restaurant af samme kaliber: Et neighborhood spot, hvor der er gang i den på en tirsdag såvel som en lørdag, og hvor menukortet sender en venlig hilsen til de mellemøstlige strømninger, der løber gennem stenbroen. Naturligvis med de sympatiske priser, der kendetegner Madklubbens koncept.”

Store flyttedag for Gran Torino og Hanzō:

I forbindelse med åbningen af Madklubben Nørrebro, rykker Gran Torino ind i vores asiatiske restaurant Hanzō’s nuværende lokaler på Sortedam Dossering 5, mens Hanzō får sig et nyt hjem i hjertet af København. Placeringen holder vi hemmelig lidt endnu.

”Både Gran Torino og Hanzō er succeskoncepter, men vi tror på, at de hver især kan udvikle sig bedre på andre adresser end de nuværende. Gran Torino får mere intime rammer med et fornyet fokus på gode pizzaer kombineret med udeservering ved søerne. Hanzō får derimod lov til at opfylde sit potentiale som en småhemmelig asiatisk gastrobastard i hjertet af indre København,” fortæller Anders Aagaard.

Vi ved af erfaring, at tidsplaner for store byggeprojekter som disse, har det med at ændre sig lidt undervejs. Men indtil videre regner vi med, at disse datoer holder stik:

  • Madklubben Nørrebro: Åbner på Sortedam Dossering 7C den 30. januar 2017.
  • Gran Torino: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 7C den 31. december 2016 og genåbner på Sortedam Dossering 5 den 30. januar.
  • Hanzō: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 5 den 21. januar og genåbner på et endnu ukendt sted i Indre By i foråret 2017.