Om stedet

Madklubben Nørrebro bliver et vaskeægte ”neighborhood spot”. Her finder du smagen og stemningen fra Stenbroen smeltet sammen til et spisested. Menukortet henter inspiration fra de mellemøstlige strømninger, der løber gennem Nørrebrogadekvarteret, og der er masser af lækkerier at komme efter, uanset om du er kødspiser eller vegetar. Priserne ligger i det yderst sympatisk leje, som Madklubbens øvrige restauranter også er kendt for.

For at finde Madklubben Nørrebro, skal du ind gennem porten ved Sortedam Dossering 7. Inde i gården finder du nummer 7C klædt i farvestrålende lyskæder og med et stort indgangsparti i glas. Lokalerne husede i starten af det 20. århundrede lagerfaciliteter for supermarkedet Irma. Her kunne lastbilerne bakke op til det hævede lasteområde, som nu er blevet forvandlet til udendørsservering.

Indenfor er mange af de industrielle deltaljer blevet bevaret med vognporte og kædespil i loftet, og de rå elementer får stilfuldt modspil af knaldrøde Børge Mogensen-stole, cognacfarvede sofaer, glaslamper fra Louis Poulsen og håndmalet street art. I det åbne køkken buldrer den store grill, som er specialfremstillet i England, og fra den flyder et væld af flammegrillede herligheder ud til bordene i den højloftede spisesal.

Madklubben Nørrebro åbner efter planen ultimo Januar 2017.