Madklubben Nørrebro er et vaskeægte ”neighborhood spot”. Her finder du smagen og stemningen fra Stenbroen smeltet sammen til et spisested. Menukortet henter inspiration fra en bred vifte af inspirationskilder med den ene regel, at det skal smage fænomenalt. Mange af retterne er tilberedt på vores glohede kulgrill. Der er masser af lækkerier at komme efter, uanset om du er kødspiser eller vegetar. Du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

For at finde Madklubben Nørrebro, skal du ind gennem porten ved Sortedam Dossering 7. Inde i gården finder du nummer 7C klædt i hvide lyskæder og med et stort indgangsparti i glas. Lokalerne husede i starten af det 20. århundrede lagerfaciliteter for supermarkedet Irma. Her kunne lastbilerne bakke op til det hævede lasteområde, som nu er blevet forvandlet til udendørsservering.

Indenfor er mange af de industrielle deltaljer blevet bevaret med vognporte og kædespil i loftet, og de rå elementer får stilfuldt modspil af knaldrøde Børge Mogensen-stole, cognacfarvede sofaer, gyldne GUBI-lamper og håndmalet street art.

Madklubben Nørrebro

Manifestet

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!