Velkommen til Madklubben Nørrebro

Street art, lækkert design og et regelfrit menukort går hånd i hånd på Madklubben Nørrebro. Et vaskeægte ”neighborhood spot”, hvor stemningen går højt på en tirsdag såvel som en lørdag. Find restauranten i baggården ved Sortedam Dossering 7, hvor et 4 meter højt ”Madklubben”-neonskilt leder vej. Nyd indretningens blanding af klassisk, dansk design og industrielle detaljer fra lokalets varelagerfortid, og gå på opdagelse i et menukort der – ligesom Nørrebro – stikker i alle retninger, men har en særlig forkærlighed for det mellemøstlige grillkøkken. En 3-retters menu starter på 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Nørrebros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


5 retter med vin for kun 500 kr: Kom med til fødselsdagsmiddag hos Madklubben

5 retter med vin for kun 500 kr: Kom med til fødselsdagsmiddag hos Madklubben

Madklubben Bistro-de-Luxe fylder 10 år, og i den anledning danner den flotte restaurant i Store Kongensgade rammen om en række særlige fødselsdagsmiddage. De første to events har allerede været bragende succeser, hvor samtlige billetter blev revet væk. Nu nærmer det tredje og sidste event sig, og 75% af pladserne er allerede solgt.

Skal du nå at være med? Så skal du nok ikke vente alt for længe. ”Den Talentfulde Madklub” søndag den 14. maj kl. 18 byder på en overdådig 5-retters menu med velkomstbobler, tilhørende vine og kaffe for uhørte 500 kr. pr. kuvert. Det er kokkelever og andre gastronomiske talenter fra Madklubbens mange restauranter, der samles for at skabe en uforglemmelig aften.

De sidste billetter ryger som varmt brød ovre i Madklubben Shop lige nu.

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Teamet på Madklubben Nørrebro har svært ved at få armene ned lige for tiden, og det er der ikke noget at sige til. Blot 3 måneder efter åbningen er det nemlig lykkedes restauranten at score en nominering til den eftertragtede pris som ”Byens Bedste På Budget 2017” ovre hos Berlingskes anerkendte københavnerguide, AOK.dk.

”En god madoplevelse behøver ikke at koste en herregård. Over alt i byen frister spisesteder med mageløse måltider til små penge. Hvilket spisested topper listen, når maven knurrer, men budgettet strammer?”

Sådan lyder beskrivelsen af prisen, som Madklubben Nørrebro kæmper om at opnå i hård konkurrence med en lille håndfuld andre gode spisesteder i København. Vi vil så gerne vinde, men vi har brug for din hjælp!

Hvis du har haft en god oplevelse på restauranten eller blot synes, at en Madklubben-restaurant uden tvivl bør snuppe trofæet for at servere dejlig mad til yderst sympatiske priser, så smid din stemme allerede nu. Du stemmer ved at klikke på dette link – alt du skal gøre er at vælge Madklubben Nørrebro, indtaste din email-adresse og trykke ”Stem”.

Vi takker på forhånd for alle stemmer med virtuelle kys og kram. De kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du svinger forbi Madklubben Nørrebro på Sortedam Dossering 7 i nærmeste fremtid.

Kommentar i forbindelse med Politikens anmeldelse af Madklubben Nørrebro 5/5-2017

Kommentar i forbindelse med Politikens anmeldelse af Madklubben Nørrebro 5/5-2017

Kære venner,

I morgen bliver Madklubben Nørrebro slagtet i Politiken. Heldigvis kun billedligt talt. Vi har haft avisens anmelder på besøg, og resultatet bliver en enkelt stjerne. Det er vi enormt kede af, for selvfølgelig er det altid sjovere at få ros end at få ris.

”Hvordan kunne det gå så galt?” Det spørgsmål rumsterer i mit hoved lige nu. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i Madklubben ikke bekymrer os så meget om, hvad enkelte, særligt udvalgte smagsdommere synes om det, vi går og laver. Men til gengæld bekymrer vi os overordentlig meget om, hvad vores gæster synes. Alle jer helt almindelige, madglade mennesker, der kommer igen og igen, og som gavmildt deler ud af jeres oplevelser og konstruktive kritik.

Ja, faktisk får alle gæster, der booker bord online på en Madklubben-restaurant, tilsendt et spørgeskema efter middagen, så vi kan blive endnu bedre til det, vi elsker at lave: Nemlig at servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser. Lige siden åbningen af Madklubben Nørrebro har mange hundrede gæster givet deres mening til kende på den måde, og tilfredsheden har ligget stabilt tæt på 5 ud af 6 mulige point. Det har vi været stolte af, og derfor rammer Politikens anmeldelse både mig og resten af vores Madklubben-familie som et chok.

Det ændrer dog ikke på, at ALLE vores gæster – restaurantanmeldere eller ej – naturligvis skal have en god oplevelse, når de lægger deres tillid og penge hos os. Derfor beklager jeg alle de fodfejl, der er blevet begået på aftenen, og som tilsammen har resulteret i den dårlige anmeldelse. Ikke desto mindre holder vi hovederne højt og gryderne i kog. Den slags ting knækker os ikke, men giver os derimod endnu mere blod på tanden.

”Hvordan kunne det gå så galt?” Måske kan du hjælpe mig med at besvare spørgsmålet? Hvis du har besøgt Madklubben Nørrebro siden åbningen i februar, og har gode idéer til, hvad vi kan gøre anderledes eller bedre på restauranten, så håber jeg, at du vil sende dine tanker til mig i en mail.

Skriv til andersaagaard@madklubben.dk og hjælp os med at vende et surt lavpunkt til et værktøj, der kan hjælpe os med at gøre Madklubben Nørrebro til en af byens bedste restauranter. Præcis som vi ved, at stedet har potentiale til.

Kærlige hilsner,

Anders Aagaard Jensen
Stifter og indehaver af Madklubben

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Dårligt har støvet lagt sig fra annonceringen af Madklubben Frederiksberg, som åbner i historiske lokaler på Solbjerg Plads i slutningen maj, før vi er klar med flere store nyheder. Vi kan nu afsløre, at Madklubben har overtaget de tidligere ”Park”-lokaler i Østerbro Stadions smukke og ikoniske bygning direkte ud til Østerbrogade.

Her åbner vi efter planen Tony’s Østerbro med 150 pladser i sommeren 2017, selskabslokaler med plads til op imod 250 gæster ikke længe derefter, og i slutningen af året slår Madklubben Østerbro så dørene op til en uimodståelig madoplevelse, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid.

De gode folk fra Berlingskes københavnerguide, AOK.dk har den fulde historie, og du kan læse meget mere om vores vilde planer i deres artikel lige her.

Håndværkerne er allerede i fuld sving på Østerbro, og der er nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, skal vi bruge nogle måneder på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør (se stemningsbilledet nedenfor) til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at vise jer resultatet!

Park Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg: Ny restaurant i gammel togstation

Madklubben Frederiksberg: Ny restaurant i gammel togstation

I maj 2017 rykker en ny Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandler de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler bliver konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til et velsmagende sammensurium af alt det bedste fra Madklubbens populære restauranter.

Du kan læse meget mere om Madklubben Frederiksberg i denne artikel fra Frederiksberg Bladet, hvor vores indehaver, Anders Aagaard, åbner op om planerne for den nye restaurant.

Vi er snart klar til at fortælle meget mere om menuen og konceptet på Madklubben Frederiksberg, ligesom der ikke går længe, før du kan booke bord. Indtil da kan vi kun sige, at vi glæder os noget så eftertrykkeligt til at rykke ind i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Falkoner Bio og Frederiksberg Gymnasium med metroen under os og himlen over os lige midt på Solbjerg Plads.

Følg med i udviklingen af Madklubben Frederiksberg på Facebook:

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Okay, okay, så måske hare vi ruget lidt for længe over titlen på denne oversigt. Vi driver ikke gæk med dig, næh, i bund og grund vil vi bare fortælle, hvordan påskedagene påvirker åbningstiderne på enkelte af Madklubbens restauranter.

Som bekendt holder kun en kylling lukket i påsken, og derfor er der ikke tale om de store ændringer i forhold til normalen. Det betyder, at du også kan mæske dig i fremragende mad til yderst sympatiske priser i løbet af de forårsfriske helligdage. Flere af vores restauranter holder normalt søndagslukket, hvilket vi ikke piller ved:

Interview: Nørrebros dobbelte restaurantchef forskrækker og forener tropperne

Interview: Nørrebros dobbelte restaurantchef forskrækker og forener tropperne

I 5 år har Kim Lopes været en del af Madklubben-familien – først som tjener og sidenhen som leder på flere af vores restauranter. I januar 2017 indtog han rollen som restaurantchef på Madklubben Nørrebro, og kort tid efter kom også det italienske nabospisested, Gran Torino, (igen) under Kims vinger. Vi fangede den karismatiske dobbeltchef til en sludder om at tænde på nye udfordringer, om at være sit ansvar bevist og om glæden ved at skræmme livet af sine medarbejdere. 

Lad os starte fra bunden. Hvem er Kim?

”Skal jeg seriøst omtale mig selv i tredjeperson? Godt så. Kim er først og fremmest halvt dansker og halvt portugiser, han er født i Frankrig, vokset op i Lyngby og bor på Frederiksberg med sin kæreste. Kim er 28 år gammel og har været forelsket i restaurationsbranchen lige siden sit første opvaskerjob.”

Er der ikke noget med, at du har været hos Madklubben i en evighed?

”Haha, jo, jeg startede på Madklubben Vesterbro som tjener efter at have været bestyrer et andet sted i København. Jeg havde brug for at arbejde et sted, hvor der var struktur og hvor jeg kunne blive sat lidt på plads igen. Der arbejdede jeg i 4 måneder, hvorefter jeg var med til at åbne Tony’s Vesterbro lige inde ved siden af Madklubben Vesterbro i efteråret 2012. Den findes ikke længere.”

Kim løfter kasketten fra hovedet og klør sig lidt i de sorte proptrækkerkrøller, som om han lige skal prøve at huske på, hvordan det hang sammen med stillingshistorikken derefter. Kasketten ryger tilbage på hovedet med skyggen i nakken:

”Så var det en ren omgang ping pong, for jeg røg tilbage som inspektør på Madklubben Vesterbro (Madklubbens betegnelse for en souschef, red.) og derefter ned på den oprindelige Tony’s i Havnegade som restaurantchef. Da Madklubbens store projekt på Nørrebro var under opsejling i 2014, blev jeg tilbudt en stilling på Gran Torino. Det høje tempo kombineret med den pulserende atmosfære var lige mig.”

Hvad har fået dig til at at holde fast i Madklubben i stedet for at søge nye udfordringer?

”Jamen jeg har netop fået en evig strøm af nye udfordringer lige her. In house. Når man har været i Madklubben længe og har taget ansvar, så får man også tilbudt de sjove opgaver. Jeg er vild med, at man får lov til at udvikle sig løbende. Den tillid, der bliver givet til mig, den er et drive.”

Hvad har du sidst taget et billede af på din telefon?

”Det er…” Kim bryder ud i sin karakteristiske latter, der har en snert af Disney-skurk over sig,  ”…det er en video af vores tjener Noah, der bliver skræmt fra vid og sans.”

Ja, der går rygter om, at du elsker at gemme dig og forskrække dine medarbejdere på video. Hvad går det lige ud på?

”Jamen det går i bund og grund ud på, at jeg gerne vil have det sjovt. Jeg vil også gerne have, at mine medarbejdere har det sjovt. Nogle gange sker det på bekostning af en enkelt af dem. Men alle er med på legen, der nærmest er blevet en trend herude på Madklubbens Nørrebro-restauranter. Vi har det sjovt og elsker at drille hinanden. Tro mig, jeg er også blevet skræmt halvt til døde af nogle af de andre. Det er bare sjov og ballede med et kærligt glimt i øjet.”

Worst case scenario: Du kommer til at skræmme en medarbejder til døde. Hvad skulle dit sidste måltid på dødsgangen så være?

”Cacio e pepe. Helt simpelt. Bare en lækker pastaret med ost og sort peber.”

Nu nævnte du selv den særlige stemning på vores Nørrebro-restauranter. Hvad betyder bydelen for dig?

”Nørrebro har faktisk aldrig været et sted, hvor jeg har brugt forfærdeligt meget tid, da jeg var yngre. Jeg lærte først bydelen for alvor at kende, da jeg begyndte at arbejde herude. Men jeg elsker den urbane stemning, og at bydelen har kant. Det er ikke så poleret. Det var også grunden til, at jeg forelskede mig i lokalerne, hvor Madklubben Nørrebro ligger nu. Det er Irmas gamle lagerbygninger, og der er gjort meget ud af at bevare de originale, industrielle detaljer. Vigtigst af alt er dog, at vi har både Madklubben Nørrebro, Gran Torino, Alabama Social og Bar Next Door, som alle ligger lige ved siden af hinanden. Det betyder, at man har 80 gode kollegaer i stedet for 20. Nørrebro er for mig blevet lig med det sociale sammenhold og de mennesker, der arbejder herude.”

Hvordan jonglerer man det med at være restaurantchef for to restauranter på én gang?

”Ud af dem i vores koncern, der er chef for to steder, er min tjans nok den nemmeste. Jeg kender Gran Torinos koncept ind og ud fra den gang restauranten lå i de lokaler, der nu huser Madklubben Nørrebro. Nu er Gran Torino flyttet lige over på den anden side af gården ud mod søerne, så stederne ligger lige ved siden af hinanden. Det betyder, at jeg kan arbejde dynamisk med to personalegrupper på kryds og tværs, så det nærmere bliver én stor familie. Jeg har selv oplært inspektørerne, og de hjælper med at tage det tunge læs, så jeg kan fokusere på de lidt større linjer. Jeg kunne aldrig gøre det uden dem.” 

Hvilken stemning prøver du at skabe på de to steder?

”Egentlig har jeg samme tilgang til begge restauranter: Jeg prøver at ramme en afslappet stemning. Mine medarbejdere skal vide, hvor de har mig et langt stykke hen ad vejen. Det får dem til at præstere bedst. For gæsten bestræber vi os også på, at oplevelsen skal være afslappet, rar og ukompliceret – uanset om vedkommende er her på en rolig hverdag eller til en festlig weekendmiddag. Begge restauranter er på sin vis helt nye, så vi er stadig i gang med lige at finde vores ståsted.” 

Hvad er det bedste råd, du har fået med hjemmefra?

”At du altid skal være sig selv, at du altid skal kunne stå inde for dine handlinger og at kun du kan stå til ansvar for det, du gør.”

Vil du opleve Kim i aktion? Så kan du læse meget mere om Madklubben Nørrebro her, samt om Gran Torino her. Vi ses til en fremragende madoplevelse til sympatiske priser på Stenbroen!

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Byguiden Alt Om København – i folkemunde kendt som AOK.dk – har endnu engang tændt op under den traditionsrige Byens Bedste-prisuddeling. Selvom der stadig er et stykke tid til, at læserafstemningen sparkes igang, kan du allerede nu nominere dine favoritsteder til en plads i slutfeltet.

Det gør du ved at tagge Instagram-billederne fra dine yndlingsspots i byen med #ByensBedste17 – men skynd dig, for nomineringsperioden løber kun frem til og med torsdag den 6. april.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe en eller flere af vores restauranter eller barer med at blive nomineret til Byens Bedste 2017. Naturligvis kun, hvis du har haft en super oplevelse hos os – ”ærlighed smager bedst” er trods alt vores slogan.

Hvis vi selv skulle sige det (og det skal vi jo!), så kunne kategorien ”Byens Bedste Nye Restauraurant” da sagtens rumme Madklubben Nørrebro og Steak Royal, mens “Byens Bedste På Budget” næsten kalder på deltagelse fra Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Gran Torino eller Tony’s. Bistro Royal og Alabama Social kunne begge være oplagte kandidater til ”Byens Bedste Brunch/Morgenmad”, mens både Bar Next Door og baren på Madklubben Vesterbro snildt kunne indfinde sig i kategorien ”Byens Bedste Cocktailbar”.

Hvis du er enig i en eller flere af overstående forslag, så skynd dig over på Instagram og hashtag dine tidligere eller kommende pletskud fra Madklubben-familien med #ByensBedste17 – så krydser vi fingre i mellemtiden!

Ny video inviterer dig med indenfor på Madklubben Nørrebro

Ny video inviterer dig med indenfor på Madklubben Nørrebro

Har du besøgt Madklubben Nørrebro i baggården under Irmahønen endnu? Hvis ikke, kan du kvit og frit få en ”rundvisning” ved hjælp af en helt ny og appetitvækkende video skabt af folkene bag reservationsportalen DinnerBooking.com:

I videoen møder du vores partner og daglige leder, Christopher Haar, som tidligere har været med til at skabe kæmpesuccesen på Madklubben Vesterbro. Du kan også se, når nogle af vores populære signaturretter som lammeshawarma og dybstegt Snickers bliver til i køkkenet.

Foruden den flotte video har DinnerBooking.com været så søde at inkludere Madklubben Nørrebro deres guide til 7 suværene spisesteder på Nørrebro. Her skriver de blandt andet: ”Skal middagen være billig og god, så er Madklubben Nørrebro et oplagt sted.”

Fristet til et besøg? Gå på opdagelse i hele menukortet fra Madklubben Nørrebro her, og book nemt og hurtigt et bord online.