Velkommen til Madklubben Nørrebro

Street art, lækkert design og et regelfrit menukort går hånd i hånd på Madklubben Nørrebro. Et vaskeægte ”neighborhood spot”, hvor stemningen går højt på en tirsdag såvel som en lørdag. Find restauranten i baggården ved Sortedam Dossering 7, hvor et 4 meter højt ”Madklubben”-neonskilt leder vej. Nyd indretningens blanding af klassisk, dansk design og industrielle detaljer fra lokalets varelagerfortid, og gå på opdagelse i et menukort der – ligesom Nørrebro – stikker i alle retninger, men har en særlig forkærlighed for mad tilberedt over kul og flammer. En 3-retters menu starter på 225 kr.

Smiley: Se Madklubben Nørrebros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Smagen af steak og bearnaise i en briochebolle. Cremet risotto med masser af smeltet ost og sommergrønt. Jo, vi havde da lidt på fornemmelsen, at maden ville falde i festivalgæsternes smag, da Madklubben debuterede på Roskilde Festival i 2016, men vi var på ingen måde forberedt på den eksplosion af kærlighed, madglæde og efterspørgsel, der ramte os. 5.000 måltider var planlagt, men da sidste års festival sang på sidste vers, havde vi langet intet mindre end 12.500 kuverter mad over disken i vores lille bod i Food Court.

Det var vildt, det var voldsomt og vi kan slet ikke vente med at gøre det hele igen. Madklubben vender nemlig tilbage til Nordens største festival, og du kan atter finde os i den overdækkede Food Court på festivalpladsen fra onsdag den 28. juni til og med søndag nat den 2. juli.

Siden sidste år har vores restauranter fået utallige henvendelser på, hvor man dog kunne få den allerede legendariske Steak ’n’ Bearnaise Sandwich. Svaret er dog, at den er som en snasket og uimodståelig enhjørning, der kun dukker op til helt særlige begivenheder. Læs mere om indholdet i vores to festivalretter herunder, som begge har det til fælles, at de selvfølgelig opfylder festivalens krav om minimum 90% økologi:

Steak ’n’ Bearnaise Sandwich:

På flere af Madklubbens restauranter er steak bearnaise kongen. Derfor var der heller ingen tvivl om, at kombinationen af mørt, rosastegt oksekød og cremet bearnaise skulle med i en festivaludgave. Glæd til til en ristet briochebolle fyldt med økologisk tyndsteg fra Nordjylland, lun bearnaise, hjertesalat, tomater og syltede løg. Prisen er 65 kr.

Perlebygrisotto:

Uanset om du spiller på det vegetariske hold eller blot prøver at skære lidt ned på kødforbruget for miljøets skyld, så er Madklubbens sommerisotto din nye smovsefavorit. En cremet blanding af perlebyg og økologisk ost i selskab med broccoli, ærter, asparges, gulerødder og radiser. Kvæl den lille sult med en halv portion til 35 kr., eller gå all in med en fuld portion til 55 kr.

Vi glæder os til at forkæle dig med fremragende mad til sympatiske priser på Roskilde 2017!

Spis på Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro på én og samme aften

Spis på Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro på én og samme aften

Kender du det? Du vil gerne ud og spise, men du har simpelthen så svært ved at vælge. Skal det være Italiensk? Amerikansk? Eller bare en god bøf? Søndag den 27. august behøver du ikke at vælge, for her har du nemlig mulighede for at spise på hele tre forskellige restauranter på én og sammen aften.

Jo, den er god nok. I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival inviterer vi til Food Crawl på Nørrebro, hvilket kort og godt betyder, at du får lov til at spise forret på én restaurant, hovedret på en anden og dessert på et helt tredje spisested. De deltagende restauranter er Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro – alle beliggende side om side på Sortedam Dossering langs søerne.

Se stemningsvideoen fra sidste års store Food Crawl her:

Billetterne er allerede sat til salg og går som varmt brød. En plads på Madklubbens Food Crawl koster kun 300 kr. og inkluderer et glas velkomstbobler. Du kan vælge mellem forskellige ankomsttidspunkter på hver af aftenens 3 forskellige ruter, som hedder:

Forret på Gran Torino – Hovedret på Alabama Social – Dessert på Madklubben Nørrebro

eller

Forret på Madklubben Nørrebro – Hovedret på Gran Torino – Dessert på Alabama Social

eller

Forret på Alabama Social – Hovedret på Madklubben Nørrebro – Dessert på Gran Torino

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så læs mere om eventet og køb billet her. Husk også, at vi afholder Food Crawl i indre København ugen før, søndag den 20. august, hvor Bistro Royal, Tony’s I Havnegade og Madklubben Bistro-de-Luxe deltager.

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Mandag den 5. juni. 2. pinsedag. Grundlovsdag. Fars Dag. Kært barn har mange navne, og i år føjer vi endnu en titel til listen: Dobbeltfødselsdag!

Vi har nemlig inviteret alle medarbejderne fra vores store restaurantfamilie til fest i anledning af, at Madklubbens første restaurant fylder 10 år samme år, som Madklubbens grundlægger og indehaver, Anders Aaagaard, fylder 40. Det fejres med et kæmpe gilde, hvor vi alle skal spise godt, drikke godt, danse grimt og koble af. Det synes vi ærlig talt, at vi har fortjent.

Men fortvivl ikke, hvis du havde glædet dig til at spise ude den 5. juni. Vi har nemlig skaffet lidt ekstra assistance, så Madklubben Vesterbro alligevel kan holde åbent og servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser. Tjek menukortet ud her, og book bord nemt og hurtigt online.

OBS! Bistro Royal holder desuden lukket for morgenmad tirsdag den 6. juni, så vores festramte kollegaer får en chance for at komme sig. Tak for forståelsen.

Kendt blogger: ”Man skal altså ikke altid tro på anmelderne”

Kendt blogger: ”Man skal altså ikke altid tro på anmelderne”

Hos Madklubben Nørrebro er vi så uendeligt taknemmelige for al den støtte, vores gæster har vist os oven på Politikens hårdhændede anmeldelse. Vi har hele vejen igennem haft fuld tiltro til, at returnerende såvel som nye besøgende på egen hånd ville kunne skelne skidt fra kanel og give os en chance på trods af omstændighederne. Det har heldigvis vist sig at være tilfældet, hvilket gør os helt igennem ydmyge og varme om hjertet. Gæsternes anmeldelser af Madklubben Nørrebro ligger forsat på flotte 5 ud af 6 stjerner ovre hos DinnerBooking.com og på hele 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook.

En af de gæster, der har trodset Politikens anmeldelse, er Caroline Plummer fra Society B-bloggen ”Rainbow Dash”. Caroline deler på bloggen og Instagram ud af sine oplevelser og lækre stil, som altid er on point. Om sit seneste besøg på Madklubben Nørrebro skriver hun i et nyt indlæg:

”Lørdag aften trodsede min kæreste og jeg Politikens knap så gode anmeldelse (ét hjerte) og besluttede os for at prøve Madklubben Nørrebro og det var altså virkelig lækkert og kan virkelig anbefales. Vi fik begge Nørrebro-menuen, som bestod af rejer til forret, lamme shawarma, salat og fries til hovedret og jordbær med fløde til dessert. Ret utraditionel menu, hvilket jeg virkelig synes var sejt og lækkert.”

Til sidst slutter Caroline af med en bemærkning, vi kun kan være enige i:

“Man skal altså ikke altid tro på anmelderne (hverken når det gælder mad eller film)…

Tjek Carolines blog ud her, og gå på opdagelse i hele Madklubben Nørrebros fristende sommermenukort her. Fristes du til et besøg, er det nemt og hurtigt at booke bord online med blot et par klik.

Sidste udkald: Hjælp os med at vinde titlen som ”Byens Bedste”

Sidste udkald: Hjælp os med at vinde titlen som ”Byens Bedste”

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været en turbulent tid for Madklubben Nørrebro på det seneste. Derfor holder vi også fokus på alle de positive ting, der omgiver os: Vores vores dejlige gæster, skønne personale og nomineringen til ”Byens Bedste På Budget 2017”, som vi er vanvittigt stolte af.

Men vi har brug for DIN hjælp for at kunne vinde, og det er ærlig talt et scenarie, vi drømmer søde drømme om lige for tiden. Hjælp team Madklubben Nørrebro med at snuppe Berlingske og Alt Om Københavns eftertragtede titel ved at stemme på os her: bit.ly/ByensBedsteBudget

Afstemningen slutter den 28. maj, og vi krydser alt, hvad krydses kan. Tusind tak for hjælpen!

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Så er det officielt: Fredag den 26. maj slår vi dørene op til vores nyeste restaurant, Madklubben Frederiksberg. I den smukke, gamle stationsbygning mellem Frederiksbergcentret og Frederiksberg Gymnasium vil vi (”naturligvis”, fristes vi til at sige) servere fremragende mad til ualmindelige sympatiske priser.

I det første stykke tid, holder vi kun åbent til aften, mens vi lige lærer vores nye køkken og omgivelser at kende. Der går dog ikke længe, før vi også følger op med morgenmad og frokost. Men mere om det på et senere tidspunkt.

Du kan gå på opdagelse i aftenkortet fra Madklubben Frederiksberg her, og den allerførste menu indeholder livretter som tatar, kalvefrikassé, bøf bearnaise, grillet tun og chokolademousse.

Fristet? Book bord som en af de allerførste ved at klikke her.

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

I slutningen af august fyrer Copenhagen Cooking & Food Festival atter op under københavns restauranter og madaktører med 10 overraskende, indbydende og velsmagende festivaldage. Årets hovedtema handler om måder, hvorpå vi kan tænke innovativt og bryde med den klassiske måde at spise på. Hos Madklubben er vi klar med hele tre forskellige events, der passer perfekt på beskrivelsen.

A Taste of Virtual Reality:

Sammen Virtual Reality-eksperterne fra Khora, som driver verdens første kombinerede VR-butik og kreative ”hub” i Kødbyen, inviterer Madklubben Vesterbro mandag den 21. og tirsdag den 22. august til en snack-oplevelse, hvor dine sanser får noget at tygge på. Fire forskellige små anretninger serveres i selskab med fire forskelige Virtual Reality-scenarier. For hvad sker der egentlig, når maden, du smager på, befinder sig i én virkelighed, mens resten af dine sanser befinder sig i en kunstig virkelighed?

Food Crawl i Indre By og på Nørrebro:

So many good restaurants – so little time! Inspireret af den klassiske pub crawl giver vi dig en unik chance for at spise på hele 3 forskellige restauranter på én og samme aften. Foruden 3 retter serveret 3 forskellige steder inkluderer billetten også et glas velkomstbobler. Søndag den 20. august står den på Food Crawl i Indre By med deltagelse af Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe. Ugen efter, søndag den 27. august, er det Madklubben Nørrebro, Gran Torino og Alabama Social, der byder indenfor langs Sortedam Dossering ved søerne.

Billetsalget til Copenhagen Cooking & Food Festival er netop skudt i gang. Skal du nå med til et eller flere af vores events? Så skal du nok ikke vente alt for længe, da der kun er et begrænset antal billetter til salg.

Lad dig friste af denne fine stemningsvideo fra sidste års Copenhagen Cooking & Food Festival, hvor du også kan spotte en række små klip fra vores allerførste Food Crawl på Nørrebro:

5 retter med vin for kun 500 kr: Kom med til fødselsdagsmiddag hos Madklubben

5 retter med vin for kun 500 kr: Kom med til fødselsdagsmiddag hos Madklubben

Madklubben Bistro-de-Luxe fylder 10 år, og i den anledning danner den flotte restaurant i Store Kongensgade rammen om en række særlige fødselsdagsmiddage. De første to events har allerede været bragende succeser, hvor samtlige billetter blev revet væk. Nu nærmer det tredje og sidste event sig, og 75% af pladserne er allerede solgt.

Skal du nå at være med? Så skal du nok ikke vente alt for længe. ”Den Talentfulde Madklub” søndag den 14. maj kl. 18 byder på en overdådig 5-retters menu med velkomstbobler, tilhørende vine og kaffe for uhørte 500 kr. pr. kuvert. Det er kokkelever og andre gastronomiske talenter fra Madklubbens mange restauranter, der samles for at skabe en uforglemmelig aften.

De sidste billetter ryger som varmt brød ovre i Madklubben Shop lige nu.

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Teamet på Madklubben Nørrebro har svært ved at få armene ned lige for tiden, og det er der ikke noget at sige til. Blot 3 måneder efter åbningen er det nemlig lykkedes restauranten at score en nominering til den eftertragtede pris som ”Byens Bedste På Budget 2017” ovre hos Berlingskes anerkendte københavnerguide, AOK.dk.

”En god madoplevelse behøver ikke at koste en herregård. Over alt i byen frister spisesteder med mageløse måltider til små penge. Hvilket spisested topper listen, når maven knurrer, men budgettet strammer?”

Sådan lyder beskrivelsen af prisen, som Madklubben Nørrebro kæmper om at opnå i hård konkurrence med en lille håndfuld andre gode spisesteder i København. Vi vil så gerne vinde, men vi har brug for din hjælp!

Hvis du har haft en god oplevelse på restauranten eller blot synes, at en Madklubben-restaurant uden tvivl bør snuppe trofæet for at servere dejlig mad til yderst sympatiske priser, så smid din stemme allerede nu. Du stemmer ved at klikke på dette link – alt du skal gøre er at vælge Madklubben Nørrebro, indtaste din email-adresse og trykke ”Stem”.

Vi takker på forhånd for alle stemmer med virtuelle kys og kram. De kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du svinger forbi Madklubben Nørrebro på Sortedam Dossering 7 i nærmeste fremtid.

Kommentar i forbindelse med Politikens anmeldelse af Madklubben Nørrebro 5/5-2017

Kommentar i forbindelse med Politikens anmeldelse af Madklubben Nørrebro 5/5-2017

Kære venner,

I morgen bliver Madklubben Nørrebro slagtet i Politiken. Heldigvis kun billedligt talt. Vi har haft avisens anmelder på besøg, og resultatet bliver en enkelt stjerne. Det er vi enormt kede af, for selvfølgelig er det altid sjovere at få ros end at få ris.

”Hvordan kunne det gå så galt?” Det spørgsmål rumsterer i mit hoved lige nu. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i Madklubben ikke bekymrer os så meget om, hvad enkelte, særligt udvalgte smagsdommere synes om det, vi går og laver. Men til gengæld bekymrer vi os overordentlig meget om, hvad vores gæster synes. Alle jer helt almindelige, madglade mennesker, der kommer igen og igen, og som gavmildt deler ud af jeres oplevelser og konstruktive kritik.

Ja, faktisk får alle gæster, der booker bord online på en Madklubben-restaurant, tilsendt et spørgeskema efter middagen, så vi kan blive endnu bedre til det, vi elsker at lave: Nemlig at servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser. Lige siden åbningen af Madklubben Nørrebro har mange hundrede gæster givet deres mening til kende på den måde, og tilfredsheden har ligget stabilt tæt på 5 ud af 6 mulige point. Det har vi været stolte af, og derfor rammer Politikens anmeldelse både mig og resten af vores Madklubben-familie som et chok.

Det ændrer dog ikke på, at ALLE vores gæster – restaurantanmeldere eller ej – naturligvis skal have en god oplevelse, når de lægger deres tillid og penge hos os. Derfor beklager jeg alle de fodfejl, der er blevet begået på aftenen, og som tilsammen har resulteret i den dårlige anmeldelse. Ikke desto mindre holder vi hovederne højt og gryderne i kog. Den slags ting knækker os ikke, men giver os derimod endnu mere blod på tanden.

”Hvordan kunne det gå så galt?” Måske kan du hjælpe mig med at besvare spørgsmålet? Hvis du har besøgt Madklubben Nørrebro siden åbningen i februar, og har gode idéer til, hvad vi kan gøre anderledes eller bedre på restauranten, så håber jeg, at du vil sende dine tanker til mig i en mail.

Skriv til andersaagaard@madklubben.dk og hjælp os med at vende et surt lavpunkt til et værktøj, der kan hjælpe os med at gøre Madklubben Nørrebro til en af byens bedste restauranter. Præcis som vi ved, at stedet har potentiale til.

Kærlige hilsner,

Anders Aagaard Jensen
Stifter og indehaver af Madklubben