Billede lånt af AOK.dk.

What a happy day! På Hanzō er vi meget glade for at modtage den dejlige nyhed om, at vores asiatiske gastrobastard på Værnedamsvej er nomineret i Byens Bedste 2018 afholdt af det kære AOK. Helt specifikt er Hanzō nomineret til den spændende titel som ”Byens Bedste På Budget”, og er oppe imod et småt, men skarpt felt. Mens vi kæmper med at få hænderne ned af bare begejstring, sender vi dig et stort ønske om din hjælp til at lade os løbe med sejren – og dette er ikke muligt uden din stemme.

Hvordan stemmer jeg på Hanzō?

Hvis du kan mindes dejlige oplevelser på Hanzō, og synes, at en Madklubben-restaurant bør anerkendes for at servere god mad til sympatiske priser, så kan du afgive din stemme i konkurrencen online. Kig forbi AOK’s stemmeside lige her, sæt dit hak ved Hanzō og indtast din mail. Bum. Så let kan det gøres!

Herfra lyder der på forhånd et stort tak for alle stemmer. Vi kvitterer glædeligt med virtuelle kys og kram – og de kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du slår din vej forbi Hanzō på Værnedamsvej 14 i nærmeste fremtid.