Der er flere gode nyheder fra Madklubbens restauranter. Vi fortsætter vores indtog i take away-verdenen, og i dag er turen kommet til vores asiatiske gastrobastard Hanzo.

Så nu kan du få leveret gadekøkken med gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden hjem til spisebordet!

Take away-kortet byder på favoritter som vores Hanzo wings med mynte og lime, en smagfuld glasnudelsalat med pakchoi, en tatar med et asiatisk touch af yuzu, soya, koriandermayo, noritang og sort sesam, eller friske rispapirsruller med avokado, røget laks og kimchee-vinaigrette.

Hovedretterne tæller en klassiker i form af rød karry på kokosmælk med kylling, kål, springløg og thai basilikum med ris. Hvis du har lyst til mere grønt, er der stegte grønsager i østerssauce med ris, eller en varm og nærende kimchee nuddelsuppe med svinenakke. Hvis du har fået vækket appetitten, så se hele menuen og bestil her!

Wolt står igen for at håndtere leveringen af vores smagfulde take away. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Hanzo er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Hanzo
Bazaar
Tony’s
Madklubben Bistro-de-Luxe
Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi ser frem til at levere smagfuld take away-favoritter fra Hanzo, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!