• Der er masser af gode nyheder til vores mange, skønne gæster i Aarhus. For få uger siden åbnede Madklubben Grill ved Åen, mens Madklubben Aarhus blev nomineret til Byens Bedste Nye Spisested. Og nu er der så mere godt nyt, for du kan få de smagfulde retter leveret hjem til dig. Madklubben Aarhus åbner nemlig for take away!

Wolt er partners in crime igen. De kommer, ligesom i København, til at stå for leveringen af de skønne retter fra Madklubben Aarhus. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside

Menukortet på Madklubben Aarhus er kendetegnet ved livretter med inspiration fra nær og fjern, og sådan kommer take away-kortet selvfølgelig også til at se ud. Forretter som en chevre chaud, Yellowfin tun, rørt tatar og et smagfuldt slagterbræt er at finde på menuen, der også tæller hovedretter som lette bao buns med friteret kylling, en forrygende flæskestegsburger, en cremet vegetarisk perlebyg og den klassiske skær-selv-cuvette! Og ja, der er selvfølgelig også mulighed for at fuldende måltidet med en skøn dessert. Se hele menuen og bestil her!

Madklubben Aarhus er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Madklubben Aarhus
Madklubben Østerbro
Hanzo
Bazaar
Tony’s
Madklubben Bistro-de-Luxe
Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro – ring 38 41 41 72 og tast “4” for at bestille
og
Frankies Pizza Nørrebro – ring 38 41 41 72 og tast “5” for at bestille

Vi ser frem til at levere smagfuld take away-favoritter fra Madklubben Aarhus, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!