Som lovet bliver vi ved med at åbne for take away på Madklubbens restauranter. Og nu er turen kommet til klassiske Bistro-de-Luxe. Restauranten var den allerførste i Madklubben-familien, og står for klassiske retter i moderne fortolkning – som du nu kan få leveret til dit eget spisebord.

Bestiller du take away fra Madklubben Bistro-de-Luxe kan du glæde dig til klassikere med et twist. Du kan for eksempel se frem til smagfulde forretter som tatar, en skøn kartoffelsuppe med bacon, syltede løg og karse, eller den lidt mere dekadente foie gras!

Hovedretterne tæller farseret vagtel med æblekompot, ristet kål og sauce, kalvebryst med beder og pastinakcreme – og en forrygende og velsmagende svampetærte. Og så er der selvfølgelig både desserter og ost, så måltidet kan få den helt rigtige afslutning. Se hele menuen og bestil her!

Vi fortsætter parløbet med Wolt, der også denne gang kommer til at håndtere leveringen af vores smagfulde take away. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Madklubben Bistro-de-Luxe er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Madklubben Bistro-de-Luxe
Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi åbner 17.30 hver dag, og ser frem til at levere smagfuld take away-favoritter fra Madklubben Bistro-de-Luxe, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!